Forebyggende stresskursus bliver gratis for danske studerende

En glad gruppe mennesker

Hos Klausen HR ønsker vi at investere i fremtiden – nemlig i vores studerende.

Vi ønsker at støtte op omkring, at vores studerende får de bedst mulige redskaber til at bekæmpe stress. Ikke blot så de kan blive en gevinst for samfundet på sigt, men også for, at de får mulighed og overskud til at nyde studietiden og opnå de bedst mulige resultater. Både fagligt og socialt.

Derfor vil Klausen HR fra 1. februar 2020 tilbyde alle studerende på videregående uddannelser i Danmark at få et gratis stressforebyggende kursus.

I løbet af januar 2020 vil Klausen HR formidle kurset til alle landets videregående uddannelsesinstitutioner, så det er klart til implementering pr. 1. februar 2020. Det betyder, at der vil blive givet direkte adgang til vores onlinekursus for alle studerende.

Julegave til fremtidens medarbejdere lanceret i Go’morgen Danmark

Se eventuelt indslaget under “Foredrag”.

Denne tidlige julegave kommer i kølvandet af, at DR fredag d. 13. december kunne fortælle, at regeringen nu vil bruge 25 millioner kroner på at vende den negative tendens blandt danske studerende på videregående uddannelser.

Trivslen blandt danske studerende er nemlig drastisk dalende, og ifølge en undersøgelse fra Uddannelses- og Forskningsministeriet mærker næsten hver femte studerende i hverdagen ”altid” eller ”ofte” stærke stress-symptomer. Og det er en tendens, som Kurt Klausen, arbejdspsykologisk konsulent og administrerende direktør i Klausen HR, kender rigtig meget til.

”Vi har arbejdet med stresshåndtering- og forebyggelse i mange år. Gennem årene har vi set en tydelig tendens til, at antallet af stressramte stiger, og at vores klienter bliver yngre og yngre”, forklarer Kurt Klausen.

Og det er netop denne tendens, som Kurt Klausen håber at vende ved nu at tilbyde sit populære læringskursus til danske studerende helt gratis.

”Vi føler et ansvar for at bruge vores ekspertise til at stoppe den uheldige tendens, der sker lige nu på de danske videregående uddannelser. Ved at gøre vores læringskursus gratis tilgængeligt for studerende håber vi, at vi kan mindske chancen for at se dem igen senere i deres arbejdsliv”, siger Kurt Klausen.

Det forebyggende læringskursus vil være frit tilgængeligt via login på Klausen HRs hjemmeside for danske studerende fra 1. februar 2020. Hvis man ikke ønsker at vente så længe, kan kurset allerede købes på www.klausen-hr.dk i dag.

Vi ønsker alle jer en rigtig glædelig og jul – og vi glæder os til at gøre 2020 til et mere stressfri år.

Ondt i maven ved stress

Stress kan vise sig på mange forskellige måde. Det vil være forskelligt fra person til person, hvilke symptomer der opstår, og hvordan din krop generelt

Læs mere