Gratis kursus skal hjælpe de nedluknings­stressede

kollegaer giver high five

OBS – Dette er et gammelt blogindlæg, og tilbuddet er derfor ikke længere gældende. (Maj, 2023)

Klausen har valgt at gøre deres stressforebyggende kursus gratis for danske virksomheder som en håndsrækning til de mange danskere, der kan føle presset under nedlukningen. Formålet er at skabe bevidsthed om de mentale følgevirkninger nedlukningen har, og hjælpe med at undgå stress.

Kurset er målrettet virksomheder med mellem 10 og 1.000 ansatte, og er ment som en håndsrækning til de mange danskere, der er pressede af nedlukningen og den verden, de har måttet lære at manøvrere rundt i.

“Ved at gøre kurset gratis for alle medarbejdere i private danske virksomheder resten af nedlukningsperioden, håber vi at kunne give vores bidrag til at de fleste kommer bedst muligt gennem krisen,” fortæller Kurt S. Klausen, direktør for Klausen.

Kurset går i luften på en ny online platform, og dermed 100% coronasikkert, den 26. februar. Det vil være tilgængeligt resten af nedlukningsperioden. Og ifølge direktøren har det en meget høj succesrate.

“Personer, der forebygger stress med vores videokurser har 90% nedsat risiko for at gå ned med stress. Det viser opgørelser over de første 500 kursister, som har gennemført vores kurser.”

Kurset kan tilgås på websitet klausen-hr.dk, og er altså gratis for alle private danske virksomheder, der blot skal tage kontakt via mail på info@klausen-hr.dk, for at få tildelt et login, der kan bruges af de ansatte.