Benefix - Mental og fysisk velvære på arbejds­pladsen

Alle fortjener et godt arbejdsliv!
Vi har lavet Benefix for at gøre op med ideen om, at det er fysisk og mentalt nedslidende at have et kontorarbejde. Med vores forebyggende e-lærings kurser med fokus på mental og fysisk trivsel bliver både ledere og medarbejdere rustet til at skabe et godt arbejdsliv.

Faglig-ekspertise_Landingpage

Forebyggelse er vigtigere end behandling, når skaden er sket

Benefix udspringer fra Klausen HR, der hovedsageligt arbejder med at få stress-sygemeldte medarbejdere tilbage i arbejde.

Indsigterne herfra er, at forebyggelse af stress er væsentlig vigtigere end behandling, når skaden er sket. Det sparer virksomheden for rigtig mange penge at spotte og stoppe stress i tide. Stressforeningen har regnet ud at bare en enkelt stresssygemelding koster cirka 1 million kroner for virksomheden. Stoppes stress i tide, skånes medarbejderne samtidig for den psykisk og fysisk hårde rejse, som et sygeforløb med stress er.

Faktisk tror vi på, at stress helt kan undgås med den rigtige viden og de rigtige værktøjer til mental og fysisk trivsel – til både ledere og medarbejdere.

Derfor har vi lavet Benefix, en forebyggende sundhedsordning, hvor alle i deres eget tempo kan lære at tage ansvar for egen trivsel og undgå at blive ramt af stress. 

Hvad har andre fået ud af Benefix?

Kunde­udtalelser og succes­historier

Med vores produkter kan du hjælpe dig selv til et liv uden stress. Læs om vores tidligere kunders succeshistorier her:

Digitalt Sundhedsdashboard

Med Benefix Sundhedsdashboard får du et nyt interaktionsvindue med generelle data om jeres medarbejdere, som I kan handle på ud fra den korte og lange bane. Denne datadrevne stressforebyggelse giver jer som virksomhed mulighed for reach af medarbejdere, som erfaringsmæssigt ellers bliver sygemeldte et til halvandet år tidligere.

Kompetencegivende Trivselskurser – on demand

Vores forskellige videokurser er en værktøjskasse, der gør kursisten i stand til at forebygge, behandle og ikke mindst spotte symptomer på stress.

Øvelser i mental og fysisk velvære

Fra mere end 1000 gennemførte samtaleforløb med sygemeldte nøglemedarbejdere i vores søstervirksomhed klausen-hr.dk ved vi, hvilke øvelser der virker.

Fandt du ikke det, du søgte?

Kundesupport

Vi kan hjælpe dig med spørgsmål eller problemer, der er opstået i forbindelse med dit køb af kursus, under brug af vores kursus eller generelle spørgsmål som du mangler svar på.

Tlf:  (+45) 26227818
Mail: info@klausen-hr.dk