Lidt om os

Sammen om at skabe et godt arbejdsliv for alle –

Hvem er vi, og hvad vil vi?
Kurt S. Klausen, arbejdspsykologisk seniorrådgiver, psykoterapeut og foredragsholder, grundlagde Klausen HR i 2012. I 2023 forenede Klausen HR sig med Benefix med det formål at skabe de bedst mulige produkter til vores kunder og give endnu flere medarbejdere muligheden for et godt arbejdsliv.

første møde da benefix blev opstartet

KLAUSEN

KLAUSEN er stiftet af Kurt S. Klausen i august 2012, og fra 2020 afviklede Kurt samtaleforløbene sammen med 10 eksterne psykologer.

Kurt er uddannet psykoterapeut, hvilket muliggør salg af momsfrie ydelser. Dog valgte han fra starten at tilbyde momsbelagte ydelser til B2B-markedet og etablerede derfor virksomheden som et selskab. Dette skyldtes hans ønske om mere end blot at have en lille terapeutvirksomhed.

Med KLAUSEN-ydelserne ønsker vi at give alle medarbejdere mulighed for et godt arbejdsliv.

Virksomheden har oplevet solid vækst siden opstarten, og moderselskabet APV Holding ApS har en solid egenkapital. KLAUSEN ApS ejes af Kurt S. Klausens holdingselskab APV Holding ApS.

illustration af klausen og benefix bliver til en
Vi giver dig de rette værktøjer til at bekæmpe og forebygge stress på arbejdspladsen

Benefix

I december 2020 blev techvirksomheden Benefix ApS stiftet med det formål at udvikle on demand trivselskurser og øvelser. I februar 2021 blev psykolog Helle Rasmussen ansat som CQO og psykolog med ansvar for udviklingen af vores kompetencegivende trivselskurser on demand. I marts 2021 blev psykolog Peter Møller Jensen medejer, og i oktober 2021 opdagede techinvestor Jesper Hartvigsen KLAUSENs ydelser gennem sin rolle som CEO i en virksomhed med fokus på personaletrivsel. Han besluttede derfor at købe 10% af Benefix.

I april 2022 lancerede vi en betaversion af vores Trivsels Læringsplatform til Klausen HR’s kunder. Året 2022 sluttede med vores udvælgelse til et acceleratorforløb hos INCUBA, der begyndte den 1. april 2023 og varer 12 måneder. I sommeren 2023 lancerer vi vores nye koncept, som giver endnu flere medarbejdere mulighed for et godt arbejdsliv.

Benefix ejes af 3 holdingselskaber, som alle har en solid egenkapital: Benefix ApS ejes af psykolog Peter Møller Jensens holdingselskab, techinvestor Jesper Hartvigsens holdingselskab, og Kurt S. Klausens holdingselskab, APV Holding ApS.

 

Hvem er vi?

Fandt du ikke det, du søgte?

Kundesupport

Vi kan hjælpe dig med spørgsmål eller problemer, der er opstået i forbindelse med dit køb af kursus, under brug af vores kursus eller generelle spørgsmål, som du mangler svar på.