Lidt om os

Vi er sammen om at skabe et godt arbejdsliv for alle medarbejdere.

Hvem er vi, og hvad vil vi?
Psykolog, Peter Møller Jensen, arbejdspsykologisk seniorkonsulent Kurt Skafsgaard og investor Jesper Hartvigsen. KLAUSEN & benefix’ formål er at skabe de bedst mulige ydelser inden for medarbejdertrivsel og arbejdsglæde.

første møde da benefix blev opstartet

KLAUSEN HR

KLAUSEN HR (nuværende KLAUSEN & benefix) blev stiftet af Kurt Skafsgaard i august 2012, og fra 2020 afviklede Kurt samtaleforløbene sammen med 10 eksterne psykologer.

Kurt er uddannet psykoterapeut, hvilket muliggør salg af momsfrie ydelser. Dog valgte han fra starten at tilbyde momsbelagte ydelser til B2B-markedet og etablerede derfor virksomheden som et selskab. Dette skyldtes hans ønske om mere end blot at have en lille terapeutvirksomhed.

I 2021 blev psykolog Peter Møller Jensen og investor Jesper Hartvigsen medejere af KLAUSEN & benefix.

Moderselskaberne bag ovenstående ejere har alle en solid egenkapital. 

illustration af klausen og benefix bliver til en
Vi giver dig de rette værktøjer til at bekæmpe og forebygge stress på arbejdspladsen

Benefix

I december 2020 blev techvirksomheden Benefix stiftet med det formål at udvikle on demand trivselskurser og øvelser. I februar 2021 blev psykolog Helle Rasmussen ansat som CQO og psykolog med ansvar for udviklingen af vores kompetencegivende trivselskurser on demand. I marts 2021 blev psykolog Peter Møller Jensen medejer, og i oktober 2021 opdagede techinvestor Jesper Hartvigsen KLAUSENs ydelser gennem sin rolle som CEO i en virksomhed med fokus på personaletrivsel. Han besluttede derfor at købe 10% af Benefix.

I april 2022 lancerede vi en betaversion af vores Trivsels Læringsplatform til Klausen HR’s kunder. Året 2022 sluttede med vores udvælgelse til et acceleratorforløb hos INCUBA, der begyndte den 1. april 2023 og varer 12 måneder. I sommeren 2023 lancerer vi vores nye koncept, KLAUSEN & benefix, som giver endnu flere medarbejdere mulighed for et godt arbejdsliv.

KLAUSEN & benefix ejes af 3 holdingselskaber, som alle har en solid egenkapital: psykolog Peter Møller Jensens holdingselskab, techinvestor Jesper Hartvigsens holdingselskab, og ikke mindst Kurt Skafsgaards holdingselskab, APV Holding ApS.

 

Hvem er vi?

Fandt du ikke det, du søgte?

Kundesupport

Vi kan hjælpe dig med spørgsmål eller problemer, der er opstået i forbindelse med dit køb af kursus, under brug af vores kursus eller generelle spørgsmål, som du mangler svar på.