Mindre syge­fravær og mere trivsel - til med­arbejder og leder

Trivselsskabende foredrag til arbejdspladsen
Hvilke strategier virker bedst, når vi skal bevæge os fra stress til trivsel? Hvad kan vi som ledere og medarbejdere selv gøre? Og hvordan baner vi som virksomhed vejen for både høj trivsel og store resultater? Få svar på det vigtigste – med afsæt i data fra tusindvis af stressramte.

Kurt holder foredrag på dokk 1

Vælg dit foredrag her:

Fra stress
til trivsel

 • Kortvarig stress er ufarlig - men uden grænser livsfarligt! Derfor har vi som ledere og medarbejdere brug for håndgribelige og mentale strategier, som virker i hverdagen.

Undgå stress i din virksomhed​

 • Data er en gave, og det gælder også, når vi som ledere og HR skal opbygge et effektivt stressberedskab. Hvorfor ikke trække på de værktøjer og tiltag, som vi ved virker i praksis?

Forandring
fryder

 • Forskere er nået frem til, at den sunde fornuft er en illusion! Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at følelserne tager over, når forandringens vinde blæser ind over arbejdspladsen.

Fra stress til trivsel

Viden og strategier, som virker for de fleste.

Kortvarig stress er ufarlig – men uden grænser livsfarligt! Derfor har vi som ledere og medarbejdere brug for håndgribelige og mentale strategier, som virker i hverdagen. Strategier som modvirker, at arbejds- og forandringspres, højt tempo og uafklarede forventninger udvikler sig til varige belastningstilstande, der dræner arbejdsglæden og forhindrer os i at nå vores mål.

Men hvilke mentale strategier virker egentlig bedst, når vi skal bevæge os fra stress til trivsel?

Det giver arbejdspsykologisk konsulent og indehaver af Klausen HR, Kurt S. Klausen, svar på i dette fængende foredrag. Direkte, uden omsvøb og med afsæt i et omfattende datasæt fra tusindvis af stresssamtaler med medarbejdere og ledere løfter han sløret for de mentale strategier og værktøjer, der virker – for de fleste.

Foredraget byder på:

 • Strategier og værktøjer til at modvirke stress i hverdagen – også når arbejdspresset er stort.
 • Strategier og værktøjer til at spotte stress hos kollegaer.
 • Viden om dét, der virker i praksis – og ikke alt det andet!

Foredraget sætter trivsel på en formel, der er til at forstå. På ingen måde for at negligere alvoren men for at vise, hvor langt og hvor hurtigt, vi hver især kan flytte os på rejsen fra stress til trivsel.

Alle har ret til et godt arbejdsliv uden stress, og alle kan lære at regulere eget stressniveau. Hør hvordan i dette opløftende og trivselsskabende foredrag, som er velegnet for blandede grupper af medarbejdere og ledere.

Undgå stress i din virksomhed

Den simple “værktøjskasse” til effektiv stressforebyggelse.

Data er en gave, og det gælder også, når vi som ledere og HR skal opbygge et effektivt stressberedskab. For hvorfor ikke trække på de værktøjer og tiltag, som vi ved virker i praksis?

Sådan lyder hovedbudskabet i dette inspirerende og handlingsskabende foredrag.

Baseret på data fra tusindvis af stressramte og arbejdet med organisationer, som i dag er frontløbere på stressområder, giver arbejdspsykologisk konsulent, Kurt S. Klausen, et unikt blik i en række tiltag og strategier, som blandt andet kan anvendes til at fremme medarbejdernes trivsel, effektivitet, omstillings- og samarbejdsevne.

Foredraget byder på:

 • Strategier og værktøjer til at spotte en potentiel kommende sygemelding hos en medarbejder.
 • Strategier og værktøjer til at håndtere konkrete stresssymptomer hos medarbejdere.
 • Et fagligt kompetenceløft til at øge trivsel og performance.
 • Et unikt indblik i de stressforebyggende tiltag, som virker – for langt de fleste virksomheder.

Det behøver hverken at være kedeligt eller dyrt at arbejde med stressforebyggelse, men det er dyrt at lade være. Regnestykket er faktisk ligetil: Én langtidssygemeldt medarbejder koster en virksomhed i omegnen af én million kroner, og når mere end hver femte dansker føler sig stresset i hverdagen, er der en stor risiko for, at millionudgiften lander hos jer.

Det kan heldigvis undgås, og dette foredrag for ledere og HR er det rigtige sted at starte.

 

Forandring fryder 

Det er næsten aldrig så farligt, som du tror!

Forskere er nået frem til, at den sunde fornuft er en illusion!

Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at følelserne tager over, når forandringens vinde blæser ind over arbejdspladsen. Forandringer gør os utrygge, skaber tvivl om fremtiden og vores rolle i den. Den gode nyhed er, at forandringer næsten aldrig er så farlige, som vi tror! Langt oftere er de en katalysator for udvikling – både menneskeligt og forretningsmæssigt.

I dette inspirerende foredrag for medarbejdere og ledere tager arbejdspsykologisk konsulent, Kurt S. Klausen, sine deltagere med på en rejse ind i de psykologiske mekanismer, som driver gæk med os, når forandringsfrygten tager over. Samtidig giver han et indblik i øvelser, mentale strategier og værktøjer, som kan bruges til at tøjle frygten – og giver en fair chance.

Foredraget byder på:

 • Bearbejdningsredskaber til håndtering af forandringsfrygt.
 • Strategier og øvelser til at bryde med destruktive grundantagelser.
 • En forståelse for psykologien bag forandringer.
Forandringer er et vilkår – det store spørgsmål er, hvordan vi som ledere, medarbejdere og organisationer håndterer dem. Få inspiration, viden og værktøjer i dette foredrag.

Inspiration, viden og værktøjer

Skræddersyede foredrag baseret på data fra tusindvis af stressramte

Trivselsskabende strategier, værktøjer og øvelser til medarbejdere og ledere.

Bliv i stand til at komme stress i forkøbet og spotte symptomer på stress.

Få opskriften på det effektive stressberedskab, som fremmer både trivsel, produktivitet, samarbejde og omstillingsevne.

Konkrete strategier og bearbejdningsredskaber til at tøjle forandringsfrygt.

Kom på forkant med nye ESG-standarder, som kræver øget fokus på medarbejdernes trivsel.

Foredrag

Med Kurt S. Klausen
 • Indledende dialog
 • Skræddersyet til jer
 • Letanvendelige værktøjer og øvelser
 • Unikke dataindsigter fra tusindvis af stresssamtaler

Brug formularen og send din uforpligtende forespørgsel på et foredrag med Kurt S. Klausen. Du får hurtigt svar på eksempelvis dato og pris.

Sagt om Kurt S. Klausens foredrag & workshops

Mød foredragsholderen

Via Klausen HR er han i dag tilknyttet en række større private virksomheder som Bestseller, EG, Marel, Ergonomic Solutions, Kvik, Stark, Eurowind Energy og Unika, ligesom han tidligere har været tilknyttet Kriminalforsorgen, hvor han har arbejdet med de allersværeste sygefraværssager.

Via data fra tusindvis af samtaler med stressramte har Kurt S. Klausen sammen med sine dygtige medarbejdere sat “trivsel på formel” og kortlagt de trivselsskabende strategier, som virker – for de fleste. Dem løfter han sløret for til sine foredrag for ledere, HR-ansvarlige og medarbejdere.

Fandt du ikke det du søgte?

Kundesupport

Vi kan hjælpe dig med spørgsmål eller problemer, der er opstået i forbindelse med dit køb af kursus, under brug af vores kursus eller generelle spørgsmål som du mangler svar på.