KLAUSEN foredrag 2021-02-25T15:52:27+01:00

KLAUSEN Foredrag

Styrk dit og dine medarbejderes forsvar mod den ødelæggende stress med et af vores effektive og forebyggende stressforedrag.

Foredrag et: Undgå stress i din virksomhed – lederens værktøjskasse
Foredrag to: Skab et liv uden stress – med viden, værktøjer og øvelser

Bestil foredrag

Så du os i Go’Morgen Danmark?

Den 18. december 2019 kunne du se os i Go´Morgen Danmark i et interview om vores videokurser i stresshåndtering. Du møder i klippet vores direktør Kurt S Klausen, som også er vores foredragsholder.

KLAUSEN-foredrag betaler sig!

Billede af Kurt

Kontakt KLAUSEN på tlf. 8615 1550
eller info@klausen-hr.dk.
Så tager vi en dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Regnestykket er egentlig ganske enkelt: En langtidssygemeldt medarbejder koster din virksomhed i omegnen af 1 million kroner. Og når mere end hver femte dansker føler sig stresset i hverdagen, er der en stor risiko for, at million-udgiften lander på dit skrivebord.

Invester derfor en brøkdel af den udgift i et stressforebyggende foredrag, der styrker dit og dine medarbejderes forsvar mod stressen.

Vi afholder to foredrag med udgangspunkt i stressforebyggelse. Det første foredrag henvender sig til ledere og HR-medarbejdere, og det andet foredrag henvender sig til virksomhedens øvrige medarbejdere.

Foredragene bygger på vores omfangsrige erfaring med stressforebyggelse- og bekæmpelse hos mere end 1000 cases fra større danske virksomheder.

Bestil foredrag

Undgå stress i din virksomhed – lederens værktøjskasse

Pris 9.500 DKK

Foredrag i HR netværksgrupper afholdes til halv pris

Bestil foredrag

Kender du til strategierne for at undgå stress i din virksomhed?

Med dette foredrag vil vi give dig som leder eller HR-medarbejder strategierne og værktøjerne til at sikre, at din virksomhed er klar til forandringer og hårde belastningsperioder uden at virksomhedens medarbejdere går ned med stress. Men strategierne og værktøjerne har faktisk ikke kun en forebyggende effekt- de vil også hæve dine medarbejders generelle trivsel og performance markant!

Med dette foredrag får du:

 • Værktøjerne til at spotte en potentiel kommende sygemelding hos en medarbejder
 • Værktøjerne til at håndtere konkrete stress-symptomer hos en medarbejder
 • Et fagligt kompetenceløft
 • Strategierne til at forebygge stress hos dine medarbejdere
 • Strategierne til yderligere at øge trivsel og performance i din virksomhed
 • En betydelig besparelse af både penge og tid til et stressbehandlingsforløb

Skab et liv uden stress – med viden, værktøjer og øvelser

Pris 9.500 DKK

Foredrag i HR netværksgrupper afholdes til halv pris

Bestil foredrag

Lad os hjælpe dig med at forebygge stress hos dine medarbejdere!

Med dette foredrag henvender vi os direkte til dine medarbejdere og underviser dem i, hvordan de bedst kan forebygge stress i deres hverdag. Vi giver dem værktøjerne til at skabe en øget bevidsthed omkring stresssymptomer og giver dem strategierne til at skabe en mere effektiv og forebyggende kommunikation og arbejdsstruktur.

Når medarbejderne har gennemført dette foredrag, vil du som leder kunne se en betydelig forøgelse af medarbejdernes trivsel og performance.

Med dette foredrag vil dine medarbejdere:

 • Få værktøjerne til at spotte stress hos sig selv, inden den forekommer
 • Få værktøjerne til at spotte stress hos en kollega
 • Få strategierne til at forebygge stress i dagligdagen
 • Få bedre kommunikationsværktøjer
 • Få konkrete værktøjer til strukturskabelse
 • Få en langt bedre trivsel og performance end før

Foredrag ved CBS

Et udkast fra vores foredrag hos CBS, Copenhagen Business School. Foredraget blev holdt af vores direktør Kurt S. Klausen, som også er vores foredragsholder.

Dette foredrag var tilpasset de relative unge medarbejderne på CBS, og vi har hos Klausen HR naturligvis altid målgruppen for øje, således at foredraget rammer publikum bedst muligt.

Referencer

“ Overordnet har jeg været rigtig tilfreds med foredraget, som har sat nogle gode tanker i gang, ikke mindst om at få skabt en god struktur i sine indsatser.

Vi fik sat tingene i nogle kasser under foredraget, og vi har fået italesat alt relevant omkring struktur, om ikke at kunne nå alt. Kurt kommer og giver nogle konkrete eksempler og fremhæver mulige løsninger på nogle velkendte udfordringer.

Jeg har efter foredraget hørt flere have bedre fokus på struktur, balance og stress. Der har været mange gode snakke blandt tilhørerne efterfølgende. Det er ikke kun vores yngre medarbejdere der har taget strukturredskaberne til sig. Vores ikke helt unge medarbejdere, som selv har tillært sig forskellige strukturværktøjer, de har også taget det til sig.

Jeg er meget tilfreds med foredraget og med udbyttet derfra.”

Jeppe Udklit Svendsen, Service Development Manager, CBS
Marel

”Som en service til vores ledere bestilte jeg et foredrag i at undgå stress hos arbejdspsykologisk konsulent, Kurt S Klausen. Foredraget var meget informativt, og der er ingen tvivl om, at Kurt har styr på det faglige. Foredraget var endvidere meget gennemarbejdet samt kort og præcist.

Flere ledere har f.eks. rost dine meget korte statements på præsentationerne, da de ikke var overfyldt med ord og tekst.

Vi fik alle input og inspiration med os fra foredraget.”

Grete Jessen, Human Resource Manager, Marel
Stofa

“Processen har været lidt af en øjenåbner og gjort forandringsarbejdet i afdelingen væsentlig lettere.

Det har været særdeles brugbart at få en ekstern rådgiver fra KLAUSEN ind over forandringsprocessen i afdelingen på denne måde, både for medarbejderne og lederne.

Efter gennemført KLAUSEN-workshop i afdelingen er der endvidere som ønsket kommet langt mere ro i afdelingen.”

Vibeke Thougård Nielsen, Chef, Planlægning og Koordinering, Operations, Stofa A/S
Eftersom KLAUSEN HR har hjulpet os med at løse nogle opgaver blandt individuelle medarbejdere, var det min idé at jeg ville sprede nogle af de samme redskaber ud i ledergruppen, via KLAUSEN HRs foredrag, så de også kunne bruge dem, og se hvordan man løser og spotter problemerne.
Det er dejligt at have en ekstern, der kan komme ind og hjælpe ved nogle af de problemer, der kan være svære, f.eks. der, hvor der er kollegiale bånd. Der virker det rigtig godt, at der kommer en ekstern, som har speciale i at løse nogle af de problematikker.
KLAUSEN HRs foredrag gik rigtig godt og var en øjenåbner for mange og har resulteret i, at folk har fået noget opmærksomhed for en prioriteret rækkefølge over, hvad de skal tage fat i.
Henrik Sillesen, vicedirektør hos Hydra-Grene A/S
Vi ville gerne give vores medarbejdere nogle værktøjer til at håndtere stress og også spotte det, da der i dag er der generelt flere og flere der bliver ramt af stress.
I KLAUSEN har vi har en uvildig backup, som vi altid kan trække på med kort varsel, såfremt vi har en medarbejder, der er stressramt eller i øvrigt har det svært. Det giver os en tryghed, at vi ved, at vi kan trække på KLAUSEN, og vi ved det bliver håndteret professionelt.
Jeg synes Kurt præsterede at holde foredraget på en rigtig fin måde med humor og lidt provokation. Efter foredraget kunne jeg også høre at nogle af vores medarbejdere begyndte at bruge OneNote mere, så Kurt har helt sikkert givet dem noget at tænke over.
Dorthe Kraglund, HR Specialist hos Ergonomic Solutions A/S

BESTIL FOREDRAG

KLAUSEN sørger for at alle dine medarbejdere er på arbejde, samt at de performer og er i trivsel.