Nyt og innovativt værktøj på vej

En kvinde på arbejde der smiler med sin kaffe

Forebyg stress i din virksomhed med effektive videokurser

Har du styr på, hvor mange af de mere end 1,5 millioner sygefraværsdage om året forårsaget af stress, som bliver afholdt i din virksomhed?

Hos KLAUSEN HR tager vi stress alvorligt. Det er et stigende problem, der er altopslugende og ødelæggende for den enkelte medarbejder, og en utrolig stor udgift for virksomhederne. Hos KLAUSEN HR har vi brugt mange år på at specialisere os i at hjælpe sygemeldte tilbage i arbejde. Hidtil har vi delt ud af vores erfaring via vores meget solgte foredrag om stresshåndtering. Vi har nu udviklet et selvhjælpsvideokursus, der skal hjælpe dig med at forebygge stress i din virksomhed on demand. Og efter at have brugt mere end to år på udvikling og testning af konceptet kan vi konstatere: det virker!

Med videokurset får du et supplerende redskab til brug i HR og af virksomhedens ledere til fælles forebyggelse af stress i din virksomhed. Kurset er udviklet med udgangspunkt i mere end 1000 samtaleforløb med nøglemedarbejdere i forskellige virksomheder, hvorfra vi kan måle en markant stigning i både trivsel og performance efter endt forløb. Derfor ved vi, at kurset sikrer dig, dine kollegaer og medarbejdere et aktuelt og relevant fagligt kompetenceløft. Dette faglige kompetenceløft vil bl.a. gøre jer bedre til at spotte en potentiel snarlig sygemelding og giver jer brugbare værktøjer til at håndtere stress og stress-symptomer hos medarbejdere. Og det er netop dette kompetenceløft, der sikrer bedre trivsel, en stigning i performance og som formindsker risikoen for en sygemelding betydelig.

Videokurset er on demand, hvilket gør dig i stand til at sikre en forebyggelse i det sekund, du vurderer, at behovet opstår. Vi har lavet et selvstændigt kursusforløb til dig som leder og et selvstændigt kursusforløb til dig som medarbejder.

Lederkurset klæder dig på til at opdage symptomer, reagere på dem og bistå dine medarbejdere undervejs i et forløb. Derudover medfølger et spor direkte henvendt til medarbejderen, der både kan bruges som et selvhjælpskursus samt som et udgangspunkt for en dialog medarbejder og leder imellem.

Med videokurset ”Forebyggelse af stress” får du:

– Et fagligt kompetenceløft fra start af
– Selvhjælp og kompetencehjælp on demand – se eller gense kurset, når det passer dig
– Nye værktøjer til at spotte en potentiel snarlig sygemelding
– Brugbare værktøjer til stresshåndtering blandt dine medarbejdere
– Værktøjer til håndtering af konkrete stress-symptomer hos en medarbejder
– Markant forbedring af trivsel og performance
– Vores meget populære foredrag om stresshåndtering i videoformat
– En markant besparelse i tid og omkostninger

Få Danmarks hurtigste stressberedskab, on demand, som vi ved virker omgående pga. videokursets opbygning og pga. indholdet som har virket i over 1000 samtaleforløb med stresssygemeldte nøglemedarbejdere.

Bestil et gratis kursus til HR medarbejderen

Vi tilbyder et komplet gratis kursus til dig som HR-ansvarlig. Send os kontaktinfo og vi kvitterer med et gratis login til kurset mod at vi modtager skriftlig feedback efter gennemførelsen af kurset. Send oplysningerne til kk@klausen-hr.dk og skriv ”Gratis prøve stressvideokursus til den HR-ansvarlige”.

Du kan også se en smagsprøve på Klausen HR’s online kursus “Undgå stress – lederens værktøjskasse” her.

Stress-symptomer

Stress er en tilstand, hvor kroppen bliver udsat for flere symptomer, der både kommer til udtryk fysisk, psykisk og i din adfærd. Det er vigtigt,

Læs mere