Bliv klogere på dig selv

Resultatet af din stresstest

Din stressscore er:

Svær51-80

51-80 point ud af 80

Svær stress

Du viser alvorlige tegn på stress, og skal gøre noget med det samme. Din belastning har nået et kritisk niveau, og vi anbefaler, at du kontakter din læge, da et så højt niveau kan have alvorlige konsekvenser for dit helbred.

Ved svær stress anbefaler vi, at du modtager både samtaler. For samtaler henviser vi til Klausen HR hvor vi har arbejdspsykologiske konsulenter klar til både online og fysiske møder, alt efter hvad du foretrækker. Alle konsulenter er specialister i stress og har minimum 10 års erfaring med at arbejde med stressramte personer.

37-50 point ud af 80

Moderat stress

Dit stressniveau er for højt, og du bør gøre noget ved det hurtigst muligt. Din belastning overstiger det, du kan klare, og den tilstand kan kroppen ikke være i over længere tid, før den begynder at udvise alvorlige symptomer. Derfor er det vigtigt at handle nu.

Ved moderat stress anbefaler vi, at du anmoder om adgang til vores Trivsels og Læringsplatformhvor du vil få værktøjer og strategier til at leve et stressfrit liv. Du vil også lære at forebygge stress, så du ikke kommer til at stå i samme situation igen.

Moderat37-50
Begyndende25-36

25-36 point ud af 80​

Begyndende stress​

Du udviser milde symptomer på stress. Dette kan være grundet en midlertidig belastning på arbejde eller i privatlivet, men er tilstanden længerevarende, er det en god idé at overveje om du kan sænke dit stressniveau, så det ikke udvikler sig i den forkerte retning.

Ved begyndende stress anbefaler vi, at du anmoder om adgang til vores Trivsels og Læringsplatform, hvor du vil få værktøjer og strategier til at leve et mere stressfrit liv. Du vil også lære at forebygge stress, så du i god tid kan modvirke at stress får tag i din hverdag.

16-24 point ud af 80

Ingen stress

Du er sandsynligvis ikke belastet af stress for tiden. Denne tilstand skulle du gerne forblive i. Hvis du er leder anbefaler vi at du ser vores produkt kompetenceudvikling for ledere, hvor du vil lære at forebygge stress. Hvis du scorer meget lavt i testen kan det dog også betyde, at du ikke mærker de signaler, din krop sender til dig. Det kan derfor være en god idé at tage testen sammen med en ægtefælle eller en god ven, da de måske ser en anden adfærd end den, du selv oplever.

Er du fortsat i tvivl om du har stress, på trods af at du scorer lavt i testen, anbefaler vi at du får en samtale med en af vores dygtige arbejdspsykologiske konsulenter i KLAUSEN & benefix. Alle konsulenter er specialister i stress og har minimum 10 års erfaring med at arbejde med stressramte personer. Vores konsulenter tilbyder både online og fysiske møder, alt efter hvad du foretrækker.

Ingen16-24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vigtig viden omkring stress, symptomer på stress og hvordan du kan forbygge stress med hjælp fra Klausen-hr