Whitepaper 2021-02-03T15:24:04+01:00

DOWNLOAD VORES WHITEPAPER

Danske arbejdspladser oplever i øjeblikket et stigende antal sygefraværssager og unødvendige opsigelser relateret til forandringsprocesser. KLAUSEN HR har baggrundsviden fra mere end 1000 virksomheder i Danmark og oplever, at der er behov for, at lederne, der står i spidsen for forandringsprojekterne får supplerende viden indenfor forandringsledelse.

Derfor har vi, sammen med Aalborg Universitet, lavet det følgende studie: ”Hvor opstår der problemer grundet forandringer på arbejdspladsen og hvordan afhjælpes de?” Studiet indeholder nyeste teoretisk viden og et casestudie fra en større dansk virksomhed. Vi har sammenfattet de vigtigste konklusioner og konkrete redskaber i dette whitepaper.

Vores håb er, at du vil benytte redskaberne til at styrke dine medarbejdere i forandringerne og blive klogere på, hvordan du skaber de bedste rammer for forandringer. Sådan undgår du, at dine medarbejder bliver overbelastede, sygemeldte eller i værste fald siger op.

Når du downloader vores whitepaper bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev, så du fremover står først i køen til at høre om vores næste vidensproduktion. Nyhedsmails fra KLAUSEN udsendes 2-4 gange om året og kan frameldes, hvis du ønsker det.