Video kursus om sælgerudvinkling 2019-09-23T19:25:00+02:00

Video kursus om sælgerudvikling

Online kursus der styrker dine sælgeres trivsel og performance

Styrk dine sælgeres trivsel og performance

Med KLAUSENs tilbud til salgsafdelingen har du mulighed for at løfte hele dit salgsteam og give dem redskaber til at blive der. Med dette digitale forløb får hver sælger værdifulde indsigter og genveje til at trives og skabe resultater.

Typiske udfordringer for sælgerne

I salgsafdelingerne i dagens Danmark oplever sælgere udfordringer med blandt andet:

  • Manglende struktur i hverdagen 
  • For mange arbejdsopgaver og for lidt tid
  • Manglende eller dårlig prioritering 

I dette online kursus bliver sælgerne klædt på til at reducere stress, skabe trivsel og øge performance.

Det hele er samlet i en digitalt HR platform

Sælgeren vil få adgang til vores onlineportal, hvor der er adgang til alt indholdet på video og podcast. Her kan sælgeren gennemføre forløbet i deres eget tempo, de kan downloade de essentielle strukturdokumenter, og der er konkrete guides til, hvordan de forskellige digitale værktøjer skal bruges.

Forløbet består udelukkende af indhold der er skræddersyet til sælgere. Det består af tekst, video, podcasts samt forskellige digitale opgaver, der skal løses for at sikre sig at medarbejderen får mest muligt ud af materialet.

Videoer og podcast i høj kvalitet

Indholdet består af en 5 moduler, som indeholder indsigt, redskaber, downloads og konkret rådgivning i forhold til at skabe trivsel, bruge digitale værktøjer og performe.

Fokus er på at kommunikere i et sprog der appellerer til sælgeren og gør den personlige udvikling overskuelig og underholdende. Vores erfaring viser, at vi opnår de bedste resultater, når vi kommunikerer præcist, og når vi i vores budskaber ligger vægt på handling.

Vores indhold bliver præsenteret af Michael Bidstrup.

Kursusindhold

Sælger udvikling består af 5 moduler, med udgangspunkt i den virkelighed sælgerne oplever i dag. Vi har taget afsæt i vores erfaringer med at skabe hurtige resultater, og i en kommunikation, som vi oplever virker bedst til sælgere.

Hvad siger sælgerne?

Jeg er blevet gladere og ser mere positivt på tingene. Jeg vil gerne blive en endnu bedre account manager og medarbejder, og det har jeg fået nogle bedre muligheder for nu. 

Kenneth Hansen, Sales - Account Manager FMCG

Andre af mine kollegaer kunne måske godt have glæde af at have kendskab til KLAUSEN-forløbene samt ikke mindst de redskaber som KLAUSEN anviser stressede medarbejdere.

M. Lorenzen, Salgs- og forhandlerkonsulent

Ja, jeg bruger de anviste redskaber, som hjælper mig. Redskaberne ville aldrig være kommet mig til kundskab, hvis jeg ikke havde fået dette forløb. 

P. Olsen, Sales Manager

Priser

Med KLAUSENs tilbud til salgsafdelingen har du mulighed for at løfte hele dit salgsteam og give dem redskaber til at blive der. Med dette digitale forløb får hver sælger værdifulde indsigter og genveje til at trives og skabe resultater.

Gratis smagsprøve

kr. 0
  • Adgang til modul 1

Til én sælger

kr. 2500pr. medarbejder
  • Fuld adgang 1 medarbejder

Til salgsteamet

kr. 2000pr. medarbejder
  • Fuld adgang 5-10 medarbejdere*

Til salgsafdelinger

kr. 1500pr. medarbejder
  • Fuld adgang +10 medarbejdere*

Alle priser er eksklusiv moms.

*Vælger du løsningen til salgsteamet eller salgsafdelingen får du med det samme adgang til hele modulet. Herefter kontakter vi dig så i forhold til hvilke medarbejdere, der skal have adgang. Herudover, hvis du har særlige ønsker til platformen.

Sikkerhed & garanti

 

 

 

Bestil en uforpligtende strategi konsultation

Bekæmp stress og sygefravær i jeres virksomhed! Hør om vores værktøjer til at forebygge og bekæmpe stress
– og få et uforpligtende tilbud til jeres virksomhed.