Videokurser fra KLAUSEN 2020-01-22T08:49:03+01:00

Bevar arbejdsglæden og nå dine mål – uden stress

Med vores effektive læringskursus sikrer du dig et liv uden stress. Vi giver dig strategierne og værktøjerne til at øge din trivsel og performance – både på dit arbejde og i dit privatliv.

LÆS MERE OM LÆRINGSKURSUS

Den, der ikke tager sig tid til at være rask,
må i sidste ende tage sig tid til at være syg!

Og noget tyder på, at hver femte dansker ikke tager sig tid til at være rask…

Stress skal tages alvorligt

Det er nemlig hver femte dansker, der føler sig stresset i hverdagen. Og konsekvenserne kan være enorme – for en sygemelding med stress går både ud over arbejdslivet og privatlivet, og jo dybere du falder, jo længere op fra stress-hullet skal du kravle.

Med vores effektive læringskurser vil du få værktøjerne og strategierne til at sikre dig et liv uden stress. Spørgsmålet er nu: tager du dig tid til at være rask?

Start med et kursusforløb i dag, så du kan forebygge dig mod stress.

Hold dig rask med læringsvideokursus on demand

Vores læringskurser er baseret på praktisk og teoretisk data fra mere end 1000 samtaleforløb, hvor alle klienterne er blevet hjulpet tilbage til en struktureret og velfungerende tilværelse i trivsel.

Den erfaring har vi nu samlet i et effektivt læringskursus on demand. Kurset er videobaseret, og understøttes af flere forskellige læringsmodeller som øvelser og podcasts. Der lægges vægt på, at udbyttet af indholdet forankres hos brugeren gennem reflektionsøvelser og quizzer, så man får mest muligt ud af kurset på lang sigt. Når kurset er gennemført, er det nemt at vende tilbage og genopfriske det man har lært.

Få gratis adgang til hele kapitel 2 af videokurset.

Indsigter fra KLAUSEN HR

Du vil blive guidet gennem videokursets seks kapitler, der alle er med til at øge din viden og dit forsvar mod at blive ramt af en stressbelastning.

Videokurset er udarbejdet i samarbejde med fagpersoner indenfor e-læring for at sikre den optimale læring.

Du kan desuden altid tilgå videokurset efterfølgende, hvis der er behov for en genopfriskning af strategierne.

Få gratis adgang til hele kapitel 2 af videokurset.

Kursusindhold

Kurset består af 6 kapitler, som tager udgangspunkt i, hvordan ambitiøse mennesker kan performe på jobbet, uden at gå ned med stress. Her får du værktøjerne til at forebygge, spotte og håndterer din egen stress – både på arbejdet og i privatlivet. Faktisk håber vi på, at kurset giver dig så meget selvindsigt, at du efterfølgende vil kunne forfølge endnu mere ambitiøse mål, performe bedre og samtidig have det bedre med dig selv. For nu er du ved roret, og du bestemmer selv din vej her i verden.

Få gratis adgang til hele kapitel 2 af videokurset.

stress kursus

Glæden ved det hele er tilbage – privat såvel som på arbejde. Alt sammen pga. KLAUSEN-forløbet, som jeg nu har været igennem. Jeg har fået livskvaliteten tilbage. Det var en stor hjælp at få alle de redskaber og værktøjer til brug på mit arbejde.

L. N. Larsen

Jeg har nu mere mod på at være på arbejde og kan bedre trække vejret nu bl.a. pga. de værktøjer i selvhåndtering, som jeg har fået i KLAUSEN-forløbet. Jeg er gladere og mere positiv, og jeg genfinder hurtigere balancen. 

H. G. Holm

På den korte bane har fået det forholdsvis hurtigt bedre i min trivsels-tilstand, målt i forhold til sidste gang jeg gik ned med stress. De redskaber jeg har fået gennem forløbet, har gjort at jeg relativt hurtigt har fået det bedre og har gjort, at jeg hurtigt er kommet tilbage på arbejde igen.

C. Andersen
Se flere udtalelser fra glade og tilfredse kunder

Priser

Vi giver dig strategierne og værktøjerne til at øge din trivsel og performance – både på dit arbejde og i dit privatliv.
Spørgsmålet er nu: tager du dig tid til at være rask? Få gratis adgang til hele kapitel 2 af videokurset.

Gratis smagsprøve

kr. 0
  • Adgang til kapitel 2

Til én person

kr. 2500pr. medarbejder
  • Fuld adgang 1 medarbejder

Til teamet

kr. 2000pr. medarbejder
  • Fuld adgang 5-10 medarbejdere*

Til afdelinger

kr. 1500pr. medarbejder
  • Fuld adgang +10 medarbejdere*

Alle priser er eksklusiv moms. Du får adgang til kurset med det samme, med et personligt og fortroligt login.

Sikkerhed & garanti

 

 

 

Få gratis adgang til hele kapitel 2 af videokurset

Og få en forsmag på, hvordan du forebygger og håndterer stress i dit arbejds- og privatliv.