Videokurser fra KLAUSEN 2019-09-03T10:54:39+02:00

Forebyggelse af stress

Online kursus for alle jeres medarbejdere. Lær at forebygge stress og sprede trivsel

Giv alle dine medarbejdere viden og indsigter til selv
at reducerer stress og skabe trivsel for hele afdelingen

Med KLAUSENs digitale HR platform spreder du trivsel og  øger performance i hele din virksomhed for en minimal investering.

Online trivselsunivers

Jeres medarbejdere vil få adgang til vores onlineportal, hvor de har fuld adgang til jeres trivselsforløb. På platformen bliver medarbejderen guidet igennem forløbet.

Forløbet indeholder en jeres digitale moduler, der f.eks. består af video, podcasts og tests, der skal løses for at sikre sig at medarbejderen har opnået en forståelse af materialet. Det hele afhænger af hvordan I vælger at sætte jeres trivselsforløb sammen.

Indsigter fra KLAUSEN HR

Indholdet er baseret på mange års teoretisk og praktisk erfaring fra branchen. Det betyder at indholdet er omfattende og fyldestgørende, hvilket er afgørende for medarbejderens udbytte.

KLAUSEN har gennem mange år haft stor succes med, at optimere trivslen blandt medarbejdere gennem personlige forløb. Vi har nu digitaliseret disse forløb til både din og dine medarbejderes fordel – det er nu muligt at få dine medarbejdere til at performe 100% gennem fokus på trivsel og stress, hvilket ultimativt vil være til virksomhedens fordel.

Digital trivsel kan måles og vejes

KLAUSENs digitale trivselsforløb er ikke bare nyttigt for dine medarbejdere – det er også ekstremt nyttigt for dig som leder. Dine medarbejderes adfærd og resultater gennem vores kursusforløb er data, som vi bearbejder og anvender til at skabe en større indsigt og indblik i dine medarbejderes psykiske og fysiske velbefindende.

Denne bearbejdede data vil dermed give dig som leder overblik over og garanti for at dine medarbejdere har fået værktøjer til at håndtere stress og øge perfromance, evaluere effekten af trivselsforløbet samt at kunne følge med i den generelle trivsel på din arbejdsplads.

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Efter blot 3 samtaler i et samtaleforløb med KLAUSEN gik jeg fra 2 til 8 på en 10-skala, hvor 1 er lig med sygemeldt og 10 lig med den bedste trivsel jeg har haft! Før forløbet kunne jeg sidde og tænke, at det hele var håbløst. Efter 3 samtaler glæder jeg mig til at tage fat på arbejde igen. Endvidere løser jeg nu mine opgaver bedre end før samtaleforløbet.
A. Worsøe
Hvis ikke KLAUSEN havde været inde og hjælpe mig, så havde jeg kørt mig selv ned. Jeg har med KLAUSEN forløbet fundet en langtidsholdbar løsning, så jeg nu kan arbejde 37 timer igen samt derudover have et normalt fritidsliv. Det var rart at det var en rådgiver udefra der hjalp mig.
N. Abildskov
Tak for jeres hjælp og støtte under netop gennemført sygefraværsforløb. I har en virkelig fin indføling og empati, og jeg forstår godt at I kan nå ind til sygemeldte, også der hvor andre ikke kan. Superfin ro og overblik. Jeg havde ikke fået støtte til at arbejde i et andet kontor, hvis det ikke var anbefalet af jer. Jeg er oprigtigt taknemmelig for jeres støtte.
P. Nordal

Bestil en uforpligtende strategi konsultation 

Er du interesserede i at høre mere om en forebyggelse af stress?
– Og få et uforpligtende tilbud på en digital HR platform til forebyggelse af stress.