Til den stressramte 2020-08-13T10:59:25+02:00

Den stressramtes værktøjskasse

Med vores effektive læringskursus sikrer du dig et liv uden stress. Vi giver dig strategierne og værktøjerne til at øge din trivsel og performance – både på dit arbejde og i dit privatliv.

SE PAKKELØSNINGER OG FORLØB

Er du selv i en stresstilstand – tjek her

Er resultatet afslappet niveau kan din stresstilstand behandles med vores videokursus ”Den stressramtes værktøjskasse”.
Er resultatet af stresstesten på et højere niveau skal du kontakte os, din leder eller HR-afdeling.
Du kan også vælge at se vores pakker med samtaler og videokurser her.

Ellers kan du vælge at læse vores blogindlæg: ”Bør du tilbyde en stresstest til din medarbejder?”

Stress skal tages alvorligt

Det er nemlig hver femte dansker, der føler sig stresset i hverdagen. Og konsekvenserne kan være enorme – for en sygemelding med stress går både ud over arbejdslivet og privatlivet, og jo dybere du falder, jo længere op fra stress-hullet skal du kravle.

Med vores effektive læringskurser vil du få værktøjerne og strategierne til at sikre dig et liv uden stress. Spørgsmålet er nu: tager du dig tid til at være rask?

Start med et kursusforløb i dag, så du kan forebygge dig mod stress.

Hold dig rask med online læringsvideokursus on demand

Med data fra mere end 1.000 samtaleforløb med stressramte danskere har vi udviklet vores læringskurser. Alle klienterne fra vores samtaler er siden kurset vendt tilbage til hverdag, hvor trivsel er hovedfokus.

Vores tilegnede viden har medført, at vi har kunne skabe et online læringskursus on demand for stressramte – og det virker! Kurset er tilgængeligt, når det passer dig, og fleksibiliteten skyldes blandet andet at kurset er videobaseret. Du vil blive præsenteret for forskellige læringsmodeller blandt andet øvelser og podcasts, som skal være en del af den fremtidige selvhjælpende stressbehandling.

Der lægges vægt på, at udbyttet af indholdet forankres hos brugeren gennem reflektionsøvelser og quizzer, så man får mest muligt ud af kurset på lang sigt.

Få gratis adgang til hele kapitel 2 af videokurset.

Indsigter fra KLAUSEN HR

Du vil blive guidet gennem videokursets seks kapitler, hvor du blandt andet vil få et indblik i hvilke stress symptomer, du skal være særligt opmærksom på – ikke blot ved dig selv – men også ved din kollega. Du vil få en grundig forståelse for stress, og hvordan du opnår den bedste stress behandling.

I samarbejde med fagpersoner indenfor e-læring har vi udarbejdet et kursus med det formål at sikre den mest optimale læring.

Du kan altid tilgå kurset efter fuldførelse, hvis der opstår behov for at opfriske strategierne.

Få gratis adgang til hele kapitel 2 af videokurset.

Kursusindhold

De 6 kapitler tager udgangspunkt i, hvordan ambitiøse mennesker kan performe på jobbet, uden at gå ned med stress. Du får værktøjer til at forebygge, spotte og håndtere din egen stress – både på arbejdet og i privatlivet. Faktisk håber vi på, at kurset giver dig så meget selvindsigt, at du efterfølgende vil kunne forfølge endnu mere ambitiøse mål, performe bedre og samtidig have det bedre med dig selv. For nu er du ved roret, og du bestemmer selv din vej her i verden.

Få gratis adgang til hele kapitel 2 af videokurset.

stress kursus

Glæden er tilbage

“Glæden ved det hele er tilbage – privat såvel som på arbejde. Alt sammen pga. KLAUSEN-forløbet, som jeg nu har været igennem. Jeg har fået livskvaliteten tilbage. Det var en stor hjælp at få alle de redskaber og værktøjer til brug på mit arbejde.”

L. N. Larsen

Brugbare værktøjer

“Rigtig godt og relevant kursus til forebyggelse eller behandling af begyndende stress. Jeg tror, at dette HR-redskab kan være med til at plante nogle brugbare værktøjer hos medarbejdere, som skal have hjælp i forhold til at skabe bedre struktur i en presset hverdag. Onlinekurset er desuden formidlet tilgængelig og let for alle, og jeg kan godt lide Klausen HR’s tilgang til emnet stress.”

Dorte Haslev Sørensen, HR Business Partner, EG A/S

Kan bedre trække vejret

“Jeg har nu mere mod på at være på arbejde og kan bedre trække vejret nu bl.a. pga. de værktøjer i selvhåndtering, som jeg har fået i KLAUSEN-forløbet. Jeg er gladere og mere positiv, og jeg genfinder hurtigere balancen.”

H. G. Holm

Super gode stress-værktøjer

”Super gode stress-værktøjer, gode forklaringer til hvad der kan forebygge stress og hvordan man kan se stress er på vej.”

Bjarke Falkesgaard, Bygningskonstruktør & Arbejdsmiljørepræsentant, Jeld-Wen A/S

Fik det bedre – hurtigt

“På den korte bane har jeg fået det forholdsvis hurtigt bedre i min trivsels-tilstand, målt i forhold til sidste gang jeg gik ned med stress. De redskaber jeg har fået gennem forløbet, har gjort at jeg relativt hurtigt har fået det bedre og har gjort, at jeg hurtigt er kommet tilbage på arbejde igen.”

C. Andersen
Se flere udtalelser fra glade og tilfredse kunder

KØB KURSET HER

Vi giver dig strategierne og værktøjerne til at øge din trivsel og performance – både på dit arbejde og i dit privatliv.
Spørgsmålet er nu: tager du dig tid til at være rask? Få gratis adgang til hele kapitel 2 af videokurset.

Gratis smagsprøve

kr. 0
  • Adgang til kapitel 2

Til én person

kr. 3995pr. medarbejder
  • Fuld adgang 1 medarbejder

Til teamet

kr. 3495pr. medarbejder
  • Fuld adgang 5-10 medarbejdere*

Til afdelinger

kr. 2995pr. medarbejder
  • Fuld adgang +10 medarbejdere*

Alle priser er eksklusiv moms. Du får adgang til kurset med det samme, med et personligt og fortroligt login.

Sikkerhed & garanti

 

 

 

Få gratis adgang til hele kapitel 2 af videokurset

Og få en forsmag på, hvordan du forebygger og håndterer stress i dit arbejds- og privatliv.