Stress 2020-11-13T13:32:33+01:00

STRESS

Igennem over 1.000 samtaleforløb, har Klausen HR over 2 år udviklet et online værktøj, der både kan forebygge og afhjælpe stress. Hvis du ikke oplever bedring inden 30 dage, giver vi 100% af pengene retur. Det gør vi, fordi vi ved, at det virker.

Prøv det gratis nu

Se vores kurser

 

Med den rette medarbejderpleje, er der mulighed for at forebygge stress i din virksomhed. Det er vigtigt at håndtere stress, så der ikke er belastede medarbejdere i virksomheden. Med Klausen HR’s online videokursus, kan I håndtere stress i jeres virksomhed inden det går galt.

Hos Klausen HR har vi fokus på 2 forskellige kurser, der reducerer udgifter fra sygefravær, skaber trivsel & øger kompetencerne hos ledere og stressramte. Det er den mest moderne måde at håndtere stress på.

UNDGÅ STRESS I VIRKSOMHEDEN
– til ledere, fra 2.395,-  

Det koster dig 1 Mio kr, hvis en af dine medarbejdere bliver langtidssygemeldt.

Vi har samlet vores erfaringer i et eksklusivt læringskursus on demand. Med dette videokursus kan du som leder selv forebygge stress blandt dine medarbejdere. Prøv det allerede i dag.

Få en gratis prøve

SKAB ET LIV UDEN STRESS
– til den stressramte, fra 1.995,-

Kurset til den stressramte giver redskaber til selvindsigt i egen stress og værktøjer til effektiv stresshåndtering.

 Kurset giver dig værdi både på dit arbejde og i dit privatliv. Genbesøg gerne kurset med dit login flere gange for en holdbar effekt. Gør noget allerede i dag, inden det er for sent. 

Få en gratis prøve

Vi sidder klar til at hjælpe din virksomhed

Du er altid velkommen til at kontakte Klausen HR, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et tilbud. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Klausen HR’s rådgivning har åbent man-tors. kl. 8.00-17 og fre. kl. 8.00-16.00

Kontakt