Se hvad vi har gjort for andre 2020-09-16T14:28:42+02:00

Se hvad vi har gjort for andre

Vi har hjulpet mange med at genfinde arbejdsglæden
og komme ud af den dårlige trivsel

KONTAKT OS
SE PRISER

Vi møder dig, der hvor du er

 

Se også effekten af vores arbejde hos eksisterende kunder. Læs referencer her 

Efter blot 3 samtaler i et samtaleforløb med KLAUSEN gik jeg fra 2 til 8 på en 10-skala, hvor 1 er lig med sygemeldt og 10 lig med den bedste trivsel jeg har haft! Før forløbet kunne jeg sidde og tænke, at det hele var håbløst. Efter 3 samtaler glæder jeg mig til at tage fat på arbejde igen. Endvidere løser jeg nu mine opgaver bedre end før samtaleforløbet.

– A. Worsøe

Hvis ikke KLAUSEN havde været inde og hjælpe mig, så havde jeg kørt mig selv ned. Jeg har med KLAUSEN forløbet fundet en langtidsholdbar løsning, så jeg nu kan arbejde 37 timer igen samt derudover have et normalt fritidsliv. Det var rart at det var en rådgiver udefra der hjalp mig.

– N. Abildskov

Tak for jeres hjælp og støtte under netop gennemført sygefraværsforløb. I har en virkelig fin indføling og empati, og jeg forstår godt at I kan nå ind til sygemeldte, også der hvor andre ikke kan. Superfin ro og overblik. Jeg havde ikke fået støtte til at arbejde i et andet kontor, hvis det ikke var anbefalet af jer. Jeg er oprigtigt taknemmelig for jeres støtte.

– P. Nordal

Jeg har været rigtig glad for sygefraværsforløbet hos KLAUSEN. Det har været godt for mig at kunne snakke med en person som ikke er tæt på mig personligt, og som ikke er i mit arbejdsmiljø eller i min privatsfære. Synes jeg har fået vendt mange ting, og hermed fået en anden indgangsvinkel til dem. Vil helt sikkert anbefale et sådant forløb, for andre af mine kolleger der kommer i en lignende situation.

– B. Johnson

Samtalerne havde effekt fra første samtale. Var det ikke for KLAUSEN-forløbet, var jeg ikke kommet tilbage på arbejde.

– M. Schartau

Glæden ved det hele er tilbage – privat såvel som på arbejde. Alt sammen pga. KLAUSEN-forløbet, som jeg nu har været igennem. Jeg har fået livskvaliteten tilbage. Det var en stor hjælp at få alle de redskaber og værktøjer til brug på mit arbejde. Ugentlige samtaler, som foregår en times tid på arbejde, er et rigtigt godt koncept.

– L. N. Larsen

Godt at jeg ikke bliver presset så meget i samtalerne med KLAUSEN, som jeg blev hos den psykolog, som jeg var blevet anvist af min læge og som jeg har gået til samtaler hos indtil jeg startede på forløbet hos KLAUSEN. Forløbet hos KLAUSEN er 100 gange bedre! Dejligt at snakke om det der reelt var årsagen til min sygemelding og blive set og mødt i forhold til de emner som havde tyngde for mig. Rart og trygt at blive tilbudt samtalerne hjemme.

– J. Christensen

Jeg har nu mere mod på at være på arbejde og kan bedre trække vejret nu bl.a. pga. de værktøjer i selvhåndtering, som jeg har fået i KLAUSEN-forløbet. Jeg er gladere og mere positiv, og jeg genfinder hurtigere balancen.

– H. G. Holm

Hvis jeg ikke havde gennemgået KLAUSEN-forløbet, så var jeg ikke kommet tilbage på arbejde igen.

– C. Andersen

Havde jeg ikke fået samtaleforløbet med KLAUSEN, så havde jeg ikke været på arbejdspladsen i dag!

– B. Neimann

Under sygefraværsforløbet med KLAUSEN kom vi hurtigt til sagens kerne. Forløbet hos KLAUSEN har helt afgjort betydet, at jeg er kommet i gang igen. Hvis jeg ikke havde fået forløbet hos KLAUSEN, havde jeg ikke rejst mig op igen.

– L. Rasmussen

Efter samtalerne med KLAUSEN har jeg fået det meget bedre, og jeg har mere energi og lyst til at komme i gang på arbejde igen.

– A. H. Martinussen

Mine ressourcer og min trivsel er efter samtaleforløbet med KLAUSEN meget bedre. Jeg har fået motivationen og energien til mit arbejde tilbage. Jeg har fået brugbare indsigter i både min egen og andres adfærd.

– L. Frøstrup

Havde jeg ikke fået samtaleforløbet hos KLAUSEN, havde jeg nok ventet til, jeg havde fået nok og herefter sagt op eller sygemeldt mig. Nu har jeg ved hjælp af et KLAUSEN-forløb fået værktøjerne, så jeg bl.a. kan håndtere store forandringer og stor belastning på arbejde.

– M. J. Pedersen

Referencer hos virksomheder

 

 Se også effekten af vores arbejde hos eksisterende kunder. Læs referencer her 

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Er du interesseret i at høre, hvad vi kan gøre i din konkrete sag,
så er du velkommen til at kontakte os, og høre hvad vi kan gøre for dig.

KONTAKT OS