sælgerudvikling 2018-04-18T20:39:13+02:00

Genvejen til et topperformende salgsteam

Styrk dine sælgeres trivsel og performance med et klik

Velkommen

Styrk dine sælgeres trivsel og performance med et klik

Med KLAUSENs tilbud til salgsafdelingen har du mulighed for at løfte hele dit salgsteam og give dem redskaber til at blive der. Med dette digitale forløb får hver sælger værdifulde indsigter og genveje til at trives og skabe resultater.

Digitale genveje til trivsel og performance

I salgsafdelingerne i dagens Danmark oplever sælgere udfordringer med blandt andet:

  • Digitale systemer, der går ned 
  • Manglende struktur i hverdagen 
  • For mange arbejdsopgaver og for lidt tid
  • Manglende eller dårlig prioritering 
  • Overdreven brug af analoge værktøjer

I dette digitale forløb skræddersyet til sælgere bliver den enkelte klædt på til at reducere stress, skabe trivsel og øge performance.

Det hele er digitalt

Sælgeren vil få adgang til vores onlineportal, hvor der er adgang til alt indholdet på video og podcast. Her kan sælgeren gennemføre forløbet i deres eget tempo, de kan downloade de essentielle strukturdokumenter, og der er konkrete guides til, hvordan de forskellige digitale værktøjer skal bruges.

Forløbet består udelukkende af indhold der er skræddersyet til sælgere. Det består af tekst, video, podcasts samt forskellige digitale opgaver, der skal løses for at sikre sig at medarbejderen får mest muligt ud af materialet.

Kvalitet, video & podcast

Indholdet består af en 5 moduler, som indeholder indsigt, redskaber, downloads og konkret rådgivning i forhold til at skabe trivsel, bruge digitale værktøjer og performe.

Indholdet kan tilgås som videoer og som podcast, hvis du foretrækker at lytte med fra bilen. Platformen er responsiv og fungerer på tværs af alle devices.

Vores indhold bliver præsenteret af Michael Bidstrup.

Kursusindhold

Vi har opdelt vores kursus til sælgere i 5 moduler, med udgangspunkt i den virklighed sælgerne oplever i dag. Vi har taget afsæt i vores erfaringer med at skabe resultater hurtigt og den kommunikation, som vi oplever virker bedst til sælgere. Vi skal have fart på. Der ligger downloads, video og podcast under hvert kapitel. 

Hvad siger sælgerne?

Jeg er blevet gladere og ser mere positivt på tingene. Jeg vil gerne blive en endnu bedre account manager og medarbejder, og det har jeg fået nogle bedre muligheder for nu. 

Kenneth Hansen, Sales - Account Manager FMCG

Andre af mine kollegaer kunne måske godt have glæde af at have kendskab til KLAUSEN-forløbene samt ikke mindst de redskaber som KLAUSEN anviser stressede medarbejdere.

M. Lorenzen, Salgs- og forhandlerkonsulent

Ja, jeg bruger de anviste redskaber, som hjælper mig. Redskaberne ville aldrig være kommet mig til kundskab, hvis jeg ikke har fået dette forløb. 

P. Olsen, Sales Manager

Priser

Med KLAUSENs tilbud til salgsafdelingen har du mulighed for at løfte hele dit salgsteam og give dem redskaber til at blive der. Med dette digitale forløb får hver sælger værdifulde indsigter og genveje til at trives og skabe resultater.

Gratis smagsprøve

kr. 0monthly
  • Adgang til modul 1

Til én sælger

kr. 2500pr. medarbejder
  • Fuld adgang 1 medarbejder

Til salgsteamet

kr. 2000pr. medarbejder
  • Fuld adgang 5-10 medarbejdere*

Til salgsafdelinger

kr. 1500pr. medarbejder
  • Fuld adgang +10 medarbejdere*

Alle priser er inklusiv moms 

*Vælger du løsningen til salgsteamet eller salgsafdelingen får du med det samme adgang til hele modulet. Herefter kontakter vi dig så i forhold til hvilke medarbejdere, der skal have adgang. Herudover, hvis du har særlige ønsker til platformen.

Sikkerhed & garanti

 

 

 

Læs mere om  nyheder og fordele ved vores digitale løsninger?

LÆS MERE OM VORES DIGITALE LØSNINGER