Priser 2019-05-16T15:16:00+02:00

Priser

Vores priser er ikke det interessante.
Det er dine besparelser!

LÆS MERE

KLAUSEN KLIPPEKORT

Klippekortet indeholder 20 samtaler af 1 times varighed, hvori rapportering til virksomheden efter hver samtale samt forbrugt tid til kørsel indgår uden beregning.

Vejledende pris for et klippekort er 36.000 kr., som betales inden første klip. Ved køb af enkelte timer koster det 1.900 kr. pr. time.

KLAUSEN-FORLØB MED
“NO CURE NO PAY”

Eksempler på forløb

  • Sygefravær som følge af sygdom eks. overbelastning/stress
  • Sygefravær som følge af arbejdsulykke
  • Ledertræningsforløb
  • Performance-forløb: En forebyggende indsats
  • “Kom-godt-videre”-forløb: Når en medarbejder afskediges

Vejledende pris for et forløb er 24.900 kr. og der er ingen binding.

No cure, no pay
Vores koncept “no cure – no pay” indebærer, at et starthonorar på 12.450 kr., svarende til halvdelen af den samlede ydelse, betales efter afholdelse af vores introsamtale med medarbejderen og inden igangsætning af et forløb. Målet for forløbet aftales inden igangsætning. Det kan aftales i kontrakten, at 2. rate kun betales, hvis forløbet giver det resultat eller den afklaring, der er sat som mål.

KLAUSEN SAMARBEJDSAFTALE

Få en KLAUSEN samarbejdsaftale som er skræddersyet til netop din virksomhed. Vi gør os meget umage med at lytte til vores kunders enkelte behov og arbejde ud fra disse.

Et eksempel på et punkt som flere virksomheder ønsker, er akut kriseberedskab. Det betyder, at vi når som helst på døgnet, uden varsel, kan ringes op og udøve psykologisk førstehjælp over telefonen efterfulgt af fysiske samtaler.

Har din virksomhed specialbehov som du er i tvivl om, om vi kan opfylde? Kontakt os på tlf. 86 15 15 50 eller mail info@klausen-hr.dk.

KLAUSEN-forløb giver besparelser

2.000.000 kr.

Det er den samlede årlige besparelse, ved at lade KLAUSEN håndtere jeres 10 mest komplicerede sygefraværssager.

KONTAKT OS