Priser 2022-12-07T11:53:53+01:00

Priser

Vores priser er ikke det interessante. Det er dine besparelser!

SE BEREGNING
SE PRISER PÅ FORLØB TIL STRESSRAMTE
SE PRISER PÅ FORLØB TIL LEDERE
SE PRISER PÅ KLAUSEN KLIPPEKORT
SE PRISER PÅ “NO CURE, NO PAY”

PAKKER & KOMBINATIONER

Hos KLAUSEN HR har vi sammensat 3 pakker inden for stresshåndtering. Pakkerne er individuelt tilpasset den stressramte og lederen. Vi arbejder efter konceptet ”on demand”, hvilket giver os mulighed for at tilpasse forløbene helt individuelt efter medarbejderens ønsker og behov. 

Uanset sammensætningen er fokus på, hvordan vi som person og virksomhed mindsker risikoen for, at stress leder til problemer med både det fysiske og mentale helbred. Håndtering af stress handler om at tage kontrol af situationen og arbejde professionelt med at opnå balance.

Forløbene indeholder:

Video/podcastkurser: Indeholder effektive værktøjer og strategier til at skabe et liv uden stress

Individuelle samtaler: Online eller fysiske samtaler med arbejdspsykologisk konsulent fra Klausen HR

Foredrag/kick-off: Konkrete råd og brugbare værktøjer til forebyggelse og håndtering af sygefravær og forandringer i organisationen.

KLAUSEN SAMARBEJDSAFTALE

Få en KLAUSEN samarbejdsaftale som er skræddersyet til netop din virksomhed. Vi gør os meget umage med at lytte til vores kunders enkelte behov og arbejde ud fra disse.

Et eksempel på et punkt som flere virksomheder ønsker, er akut kriseberedskab. Det betyder, at vi når som helst på døgnet, uden varsel, kan ringes op og udøve psykologisk førstehjælp over telefonen efterfulgt af fysiske samtaler.

Kontakt os, hvis din virksomhed har et specialbehov vi kan hjælpe med at opfylde. Kontakt os på tlf. 86 15 15 50 eller mail info@klausen-hr.dk.

Klausen HR-forløb giver besparelser

2.000.000 kr.

Det er den samlede årlige besparelse, ved at lade Klausen HR håndtere jeres 10 mest komplicerede sygefraværssager.

SE BEREGNING