Video kursus om sælgerudvinkling 2019-11-26T10:28:40+01:00

Performance og trivsel til sælgere

Online kursus der styrker dine sælgeres trivsel og performance

Styrk dine sælgeres trivsel og performance

Med KLAUSENs tilbud til salgsafdelingen har du mulighed for at løfte hele dit salgsteam og give dem redskaber til at blive der. Med dette digitale forløb får hver sælger værdifulde indsigter og genveje til at trives og skabe resultater.

Typiske udfordringer for sælgerne

I salgsafdelingerne i dagens Danmark oplever sælgere udfordringer med blandt andet:

  • Manglende struktur i hverdagen 
  • For mange arbejdsopgaver og for lidt tid
  • Manglende eller dårlig prioritering 

I dette online kursus bliver sælgerne klædt på til at reducere stress, skabe trivsel og øge performance.

Det hele er samlet i en digitalt HR platform

Sælgeren vil få adgang til vores onlineportal, hvor der er adgang til alt indholdet på video og podcast. Her kan sælgeren gennemføre forløbet i sit eget tempo, de kan downloade de essentielle strukturdokumenter, og der er konkrete guides til, hvordan de forskellige digitale værktøjer skal bruges.

Forløbet består udelukkende af indhold der er skræddersyet til sælgere. Det består af tekst, video, podcasts samt forskellige digitale opgaver, der skal løses for at sikre sig at medarbejderen får mest muligt ud af materialet.

Videoer og podcast i høj kvalitet

Indholdet består af 5 moduler, som indeholder indsigt, redskaber, downloads og konkret rådgivning i forhold til at skabe trivsel, bruge digitale værktøjer og performe.

Fokus er på at kommunikere i et sprog der appellerer til sælgeren og gør den personlige udvikling overskuelig og underholdende. Vores erfaring viser, at vi opnår de bedste resultater, når vi kommunikerer præcist, og når vi i vores budskaber ligger vægt på handling.

Vores indhold bliver præsenteret af Michael Bidstrup.

Kursusindhold

Sælger udvikling består af 5 moduler, med udgangspunkt i den virkelighed sælgerne oplever i dag. Vi har taget afsæt i vores erfaringer med at skabe hurtige resultater, og i en kommunikation, som vi oplever virker bedst til sælgere.

Hvad siger sælgerne?

Er din trivsel og ressourcer bedre efter forløbet målt i forhold til perioden, før du startede forløbet?

Jeg er blevet gladere og ser mere positivt på tingene. Jeg vil gerne blive en endnu bedre account manager og medarbejder, og det har jeg fået nogle bedre muligheder for nu. 

Kenneth Hansen, Sales - Account Manager FMCG

Ja mine ressourcer er bedre, jeg går ikke rundt med den samme frustration længere. Min trivsel i privatlivet er væsentlig forbedret. Jeg har fået større selvindsigt. Har haft mange aha-oplevelser

Dorethe Tholstrup, Senior Sales Executive

Andre af mine kollegaer kunne måske godt have glæde af at have kendskab til KLAUSEN-forløbene samt ikke mindst de redskaber som KLAUSEN anviser stressede medarbejdere.

M. Lorenzen, Salgs- og forhandlerkonsulent

Jeg har ikke alle de bekymringer mere, og jeg sover om natten igen. Jeg er nu glad for at stå op om morgenen. Jeg har mere overskud og vil gerne ud til kunderne igen. Det er godt med one-to-one coaching engang imellem.

Aksel Madsen, General Sales Engineer

Jeg har også fået en mere struktureret hverdag. Jeg bruger de anviste redskaber, som hjælper mig. Redskaberne ville aldrig være kommet mig til kundskab.

P. Olsen, Sales Manager

Jeg har det bedre. Har bl.a. fået værktøjerne til at håndtere organisatoriske ændringer på en anderledes måde. Det har gjort min hverdag mere overskuelig, og har også styrket mig i min fritid.

Lotte Juul, Key Account Manager

Priser

Med KLAUSENs tilbud til salgsafdelingen har du mulighed for at løfte hele dit salgsteam og give dem redskaber til at blive der. Med dette digitale forløb får hver sælger værdifulde indsigter og genveje til at trives og skabe resultater.

Gratis smagsprøve

kr. 0
  • Adgang til modul 1

Til én sælger

kr. 2500pr. medarbejder
  • Fuld adgang 1 medarbejder

Til salgsteamet

kr. 2000pr. medarbejder
  • Fuld adgang 5-10 medarbejdere*

Til salgsafdelinger

kr. 1500pr. medarbejder
  • Fuld adgang +10 medarbejdere*

Alle priser er eksklusiv moms.

*Vælger du løsningen til salgsteamet eller salgsafdelingen får du med det samme adgang til hele modulet. Herefter kontakter vi dig så i forhold til hvilke medarbejdere, der skal have adgang. Herudover, hvis du har særlige ønsker til platformen.

Sikkerhed & garanti

 

 

 

Bestil et gratis kursus til HR medarbejderen

KONTAKT OS HER