Lederudvikling 2021-06-08T11:58:43+02:00

Executive Samtaleforløb

Skab trivsel og balance i virksomheden med KLAUSENS samtaleforløb til ledere

Ønsker du at være i balance mellem dit arbejdsliv og privatliv? Ønsker du, at finde frem til det fixpunkt i dig, hvor du yder dit ypperste bedste? Så lad os hjælpe dig med løsningen og i fællesskab opnå trivsel i dit liv

KONTAKT OS
REFERENCER

Executive Samtaleforløb – KLAUSENs lederudviklingsforløb, et tilrettelagt og personligt samtaleforløb til ledere

KLAUSEN personlige executive samtaleforløb styrker dig i din rolle som leder. Helt konkret får du:

 • Et 2-årigt forløb, hvor du får redskaberne til at udvikle dig som leder i et krævende karrieremiljø

 • Samtaleforløbet understøtter, udvikler og klarlægger din profil i forhold til din rolle som leder

 • Bliv motiveret og afklaret omkring din egen rolle i virksomheden

 • Gratis video- og podcastkursus med i forløbet

 • Ubegrænset antal samtaler i perioden

 • Få en personlig og diskret rådgiver, som giver dig en simplificeret og håndgribelig værktøjkasse – klar til at tages i brug

Når du tilmelder dig vores executive samtaleforløb modtager du vores video og podcastkursus til ledere helt gratis. Hertil følger også en gratis evalueringssamtale. Under denne samtale vil vi i fællesskab vurdere hvorvidt vi skal sætte gang i et udviklingsforløb sammen, så du kan nå din topperformance som leder.

Executive samtaleforløbet er et 2-årigt personligt udviklingsforløb, hvortil der hører et ubegrænset antal samtaler i perioden, fælles udarbejdelse af karriereplan, livsplan, ledelsesprofil, rollebeskrivelse og mindset.

KLAUSEN fungerer som en personlig og diskret rådgiver der optræder backstage. Du får en unik ydelse baseret på over 10 års samtaleforløb med ledere i samme situation som dig selv. Vi ved hvad der virker, og vi ved at det kræver dybdegående menneskeindsigt, at skabe balance og selvindsigt i et travlt og hektisk karriereliv.

Vil du vide mere? Kontakt os her i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig i din rolle som leder.

Det siger lederne om vores samtaleforløb

”Jeg har altid tænkt på ”hele virksomheden” i min tilgang til beslutninger i de forskellige roller jeg har haft i min karriere. Derfor var det også naturligt, at jeg gradvist bevægede mig opad i organisationen. I forbindelse med det sidste trin fra COO til CEO, modtog jeg et samtaleforløb med Kurt S Klausen fra KLAUSEN HR. Det er nu 14 måneder siden, at vi startede samtaleforløbet. I skrivende stund, har jeg været CEO i 5 måneder.

Mit opdrag har været, at samtaleforløbet understøtter, udvikler og klarlægger min profil også i forhold til min nye rolle som CEO.

KLAUSEN HR har givet mig en række gode redskaber til brug i min nye rolle. Nogle af redskaberne fik jeg præsenteret relativ tidligt i processen, hvilket over den lange bane viste sig at være yderst relevant. På den måde gik jeg mere oplyst ind i min nye rolle. Man bliver nemt relativt hurtigt suget ind i hverdagen. Samtaleforløbet har givet mig nogle friske øjne på min person såvel som på organisationen, hvilket har hjulpet mig. Det var godt set af min chef at købe dette udviklingsforløb. Udviklingsforløbet med KLAUSEN HR har haft rigtig god effekt. Det har været en medvirkende årsag til at min rejse fra COO til CEO er lykkedes så godt.”

Esben Aabenhus
CEO, WhiteAway Group

”Lederudviklingsforløbet har haft en kæmpe effekt. Min leder er nu langt mere motiveret og afklaret omkring sin nye rolle, som er blevet identificeret i forbindelse med lederudviklingsforløbet i tæt samarbejde med mig. Vores samarbejde har virket rigtig godt.”

Lars Østerby
Display Director, DS Smith A/S

“Simplificerede, håndgribelige og faktuelle redskaber lige til at tage i anvendelse. Det bliver aldrig for teoretisk. Øvelserne og tiden til refleksion, det kunne jeg også godt lide. Jeg har efter at have gennemgået forløbet forbedret min struktur og mailkommunikation. Det var desuden fedt at arbejde med min livsplan. Forløbet har således givet mig nogle brugbare redskaber samt noget selvindsigt.”

Morten Breuning
Sales Manager, EG A/S

Disse virksomheder har allerede købt vores executive lederudviklingsforløb

Priser

 • 2-årigt personligt lederudviklingsforløb
 • Gratis video- og podcastkursus med i forløbet
 • No Cure No Pay garanti: Første session er gratis, og hvis forløbet herefter sættes i gang betales 1. rate på 19.950 kr. 2. rate betales kun ved målindfrielse
 • Ubegrænset antal samtaler i perioden
 • Få en personlig og diskret rådgiver

39.900 kr

Vi tilbyder også en light-udgave af vores samtaleforløb til ledere.
Se flere priser og sammensætning af vores ydelser

Kontakt os her
 • Hos KLAUSEN er vi meget interesserede i at høre fra dig. Brug formularen til højre for at skrive til os
 • Ring direkte på +45 26 22 78 18
 • Lad os mødes og se hinanden an med et uforpligtende møde
 • Konktakt os her, hvis du vil høre mere 

  Se Kurt i Godmorgen Danmark

  Se hvordan Kurt afholdte foredrag på CBS

  Hos KLAUSEN HR har vi specialiseret os i udviklingsorienterede ydelser. Vores fornemmeste opgave er at få nøglemedarbejdere tilbage på sporet. Vi har 10 arbejdspsykologiske konsulenter ansatte, som ikke laver andet – hver dag, året rundt.

  Få Kurt S Klausen, CEO i KLAUSEN HR som din personlige rådgiver i dit lederudviklingsforløb.

  Du har også mulighed for at vælge en af vores øvrige ledelseskonsulenter.

  Kurt S Klausen

  Kurt Klausen er senior arbejdspsykologisk konsulent og har en MA i læring og forandring, psykoterapeut og direktør i Klausen HR og Klausen Learning. Kurt har også mange års ledererfaring både store og små virksomheder. Han har blandt andet været indsat i direktionen hos nogle af vores virksomhedskunder i perioder på op til halvandet år.

  Kurt har, modsat andre ledelseskonsulenter, grundet hans baggrund og arbejdsfelt med sygefravær siden 2012, også viden om dybet bagerst i lederen og mennesket.

  Læs mere om Kurt på LinkedIn

  Ring til mig

  • Tøv ikke med at ringe til mig i dag, så du kan nå din topperformance som leder
  • Få fat i CEO Kurt S. Klausen alle ugens dage fra kl 8-22
  • Start dit forløb allerede nu med Kurt S. Klausen som din personlige rådgiver
  Billede af Kurt

  Tlf: 2622 7818