Lederudvikling 2021-02-25T09:33:29+01:00

Samtaleforløb med ledere

KLAUSEN skaber trivsel og sunde medarbejdere med lavt sygefravær.

SE PRISER
REFERENCER

LEDERUDVIKLING – SAMTALEFORLØB MED LEDERE

Der er forandringer, travlhed og pres på fra alle steder

Hvorfor ikke bruge KLAUSENs store viden fra de mange samtaleforløb med (dine) medarbejdere?

Vi ved, hvad der skal til fra lederens side for, at både medarbejdere og ledere topperformer.

KLAUSEN one-to-one ledertræningsforløbet er løsningen, hvis du vil styrke din leder og give ham/hende de bedste arbejdsbetingelser og derved sørge for, at lederen præsterer.

Vi har specialiseret os i ”back-on-track”-ydelser. Vores fornemmeste opgave er at få nøglemedarbejdere tilbage på sporet. Hos KLAUSEN har vi arbejdspsykologiske konsulenter, der ikke laver andet – hver dag, året rundt.

Kort sagt så ved vi, hvad vi taler om.

Møderne afvikles gerne på en lokation, der er valgt af lederen. Det kan eksempelvis være Hilton Hotel i Kastrup, et af vores mødelokaler rundt omkring i landet eller et tredje sted.

Diskretion er et nøgleord. Derfor vil der ej heller fremgå andet end journalnumre på vores fremsendte faktura. Ligeledes ydes der fuld diskretion med hensyn til afholdelse af møderne.

En ting er, at vi fortæller dig, at vi er dygtige til, hvad vi gør. Men tag ikke blot vores ord for det – hør i stedet, hvad en VP’er sagde om sin leder i forbindelse med et lederudviklingsforløb:

”Jeg har brug for at få min leder trukket op af vandet og givet tørt tøj på. ” Citat fra en VP’er i en stor virksomhed, som er førende inden for deres arbejdsområde i Danmark.

Som leder er du den, der skal gå forrest. Du er First Mover. Sørg for at blive den bedste til at håndtere medarbejdere, som oplever forringet trivsel, der i værste fald kan medføre fravær, langtidssyge eller en unødvendig opsigelse grundet stress.

Vidste du?

At igennem alle vores samtaleforløb modtager både lederen og medarbejderen automatisk tilbud om et videokursus uden betaling?

Læs mere om vores videokurser her:

VORES VIDEOKURSER

KLAUSEN FOREDRAG

Hos KLAUSEN afholder vi to slags foredrag med udgangspunkt i stressforebyggelse. Det første foredrag henvender sig til ledere og HR-medarbejdere, og det andet foredrag henvender sig til virksomhedens øvrige medarbejdere.

Foredragene bygger på vores omfangsrige erfaring med stressforebyggelse- og bekæmpelse hos mere end 1000 cases fra større danske virksomheder.

BESTIL FOREDRAG

Hvad siger lederne om vores samtaleforløb?

Logo af WhiteAway

”Jeg har altid tænkt på ”hele virksomheden” i min tilgang til beslutninger i de forskellige roller jeg har haft i min karriere. Derfor var det også naturligt, at jeg gradvist bevægede mig opad i organisationen. I forbindelse med det sidste trin fra COO til CEO, modtog jeg et samtaleforløb med Kurt S Klausen fra KLAUSEN HR. Det er nu 14 måneder siden, at vi startede samtaleforløbet. I skrivende stund, har jeg været CEO i 5 måneder.”

Opdrag: “At samtaleforløbet understøtter, udvikler og klarlægger min profil også i forhold til min nye rolle som CEO.”

Udbytte: ”KLAUSEN HR har givet mig en række gode redskaber til brug i min nye rolle. Nogle af redskaberne fik jeg præsenteret relativ tidligt i processen, hvilket over den lange bane viste sig at være yderst relevant. På den måde gik jeg mere oplyst ind i min nye rolle. Man bliver nemt relativt hurtigt suget ind i hverdagen. Samtaleforløbet har givet mig nogle friske øjne på min person såvel som på organisationen, hvilket har hjulpet mig. Det var godt set af min chef at købe dette udviklingsforløb. Udviklingsforløbet med KLAUSEN HR har haft rigtig god effekt. Det har været en medvirkende årsag til at min rejse fra COO til CEO er lykkedes så godt.”

Esben Aabenhus
CEO, WhiteAway Group

DS Smith

”Lederudviklingsforløbet har haft en kæmpe effekt. Min leder er nu langt mere motiveret og afklaret omkring sin nye rolle, som er blevet identificeret i forbindelse med lederudviklingsforløbet i tæt samarbejde med mig. Vores samarbejde har virket rigtig godt.”

Lars Østerby
Display Director, DS Smith A/S

Lad os mødes og se hinanden an.
Ud fra dette uforpligtende møde kan du så tage stilling til et eventuelt videre forløb. Måske skal vi bare have én eller to samtaler mere fordelt over det næste stykke tid. Måske er du kørt helt fast og har brug for et helt samtale-/udviklingsforløb. Det finder vi svaret på i fællesskab.

Kontakt mig i dag