Kunderne siger – Stresskursus 2021-02-10T09:40:48+01:00

Referencer

Se hvad vores kunder siger om vores online stresskurser on demand

Øget overblik og overskud

“Videokurset ”Lederens værktøjskasse” har givet mig nogle gode redskaber bl.a. i forhold til at huske at opholde sig nok i ”strategirummet”. Det har givet mig mere overblik og overskud.

Kurset har givet mig et rigtig stort udbytte. Eksempelvis 4. kapitel i kurset ”Sådan holder du en medarbejder på toppen” Her gik der et lys op for mig. Jeg har efter at have gennemgået dette kapitel, brugt to dage på at forbedre mine strukturer, som anvist i kapitlet. Det fungerer 200% bedre for mig nu. Jeg har bl.a. lavet en ny opsætning i Outlook, hvilket har gjort, at jeg kommer igennem flere mails om dagen end tidligere.”

Lene Kirkegaard, Manager

En Maggi-terning

“Kan sammenlignes med en komprimeret Maggi-terning – kurset indeholder det, som en leder skal vide om stress. Endda med en relativ lille indsats på 15 minutter om dagen i en uges tid. Det vil langt de fleste ledere kunne få stor glæde af.”

Dorte Haslev Sørensen, HR Business Partner, EG A/S

Livsplan og selvindsigt

“Simplificerede, håndgribelige og faktuelle redskaber lige til at tage i anvendelse. Det bliver aldrig for teoretisk. Øvelserne og tiden til refleksion, det kunne jeg også godt lide. Jeg har efter at have gennemgået kurset forbedret min struktur og mailkommunikation. Det var desuden fedt at arbejde med min livsplan. Kurset har således givet mig nogle brugbare redskaber samt noget selvindsigt.”

Morten Breuning, Sales Manager

Operationelt brugbart

“Der kommer et rigtig godt budskab igennem i videokurset. Det er meget operationelt brugbart f.eks. kan du høre budskabet igen og igen. Super godt at stress-pensummet er blevet så let tilgængeligt og at du efter din første gennemgang af kurset f.eks. kan høre det i bilen som podcast.

Det har været rigtig fint at gennemføre denne proces med alle mine ledere: Videokursus 15 minutter om dagen i 5-10 dage derefter ledermødedrøftelser og one-to-one sparringssamtaler med ekstern rådgiver fra Klausen HR.

Fremover vil vi repetere videokurset en gang imellem samt det er desuden oplagt, at man som leder gennemgår kurset igen forud for at man skal afvikle one-to-one samtaler med sine medarbejdere eller inden man har en samtale med en medarbejder hvor man tænker der kan være noget.

Derudover giver det mig også en ide om at mine ledere er bedre rustet til at passe på sig selv, samt være i stand til at sige hvis de føler det er ved at gå den forkerte vej.

Det er bestemt alle pengene værd.”

Michael Frank Christensen, Vice President

Uundværlige teknikker

“Jeg er rigtig glad for at have gennemgået kurset. Jeg har fået nogle gode anvisninger på hvordan jeg bedst afstresser medarbejdere, nye spørgeteknikker, ideer til handlingsplaner for hurtig tilbagevenden samt en dybere forståelse for 60/40 årsagssammenhæng privat/arbejde. Tankegangen med at sende medarbejdere hjem bliver der gjort op med.

Hele kurset er meget gennemarbejdet og lige til at gå til.

Jeg skrev notater til det hele, som det blev anvist. Jeg brugte kurset lidt som en pause i arbejdsdagen og så var det rart at man vidste hvor lang tid det ville tage, før man gik i gang. Det virker rigtig godt, at man kan gå tilbage i kurset, hvis man lige bliver forstyrret.

Kurset har givet mig en anden måde at tænke på i forhold til stress. Især på hvordan jeg skal stille spørgsmålene anderledes og vigtigheden af dette.

Kurset har således givet mig nogle uundværlige pointer i mit daglige arbejde som HR-medarbejder, som jeg kan bruge til at give endnu bedre rådgivning til lederne hos os.

Hvis en leder får stresssymptomer, så vi jeg helt klart anbefale vedkommende et videokursus fra Klausen HR.”

Mette Østergaard, Culture & People Manager, PWT Group

Podcastversion er genial i bilen

“For mig lige nu at se, var pointerne rigtig gode bl.a. emnerne om forandringer f.eks. det med ”tilgangen med at medarbejderen er eksperten” – den tilgang til forandringsledelse ligger op af min ledelsesstil. Godt at jeg kan bruge podcastversionen, når jeg f.eks. kører i bil. Jeg er også blevet mindet om, at jeg skal arbejde yderligere på min mailhåndtering.

Afkodning af en potentiel stresset medarbejder – potentielt stress – i den forbindelse var kurset lidt af en øjenåbner f.eks. ”….man skal ikke tolke på en medarbejder” denne metode har jeg fået en nysgerrighed i forhold til anvendelsen af.”

Tom Søndergaard Pedersen, Manager

Undgik sygemelding med kurset

“Et super veltilrettelagt og nemt tilgængeligt materiale. Har aktivt anvendt kurset i forbindelse med en medarbejder som udviste stress symptomer men som ikke anså sig selv for stresset. Ved hjælp af tekniker og det spørgeskema som fulgte med kurset blev medarbejderen og jeg enige om et forløb hvor medarbejdere talte med en stress coach og der ser således ud til at der ikke bliver behov for sygemelding.”  

Heidi Kristoffersen, Head of Project Management, Charlie Tango (en del af KMD A/S)

Mest konkrete kursus til dato

Jeg har som leder efterhånden været på kurser nogle gange. Dette her e-læringskursus er til sammenligning mere konkret. Sidste gang var jeg var på kursus brugte vi 4 timer + kørsel og det var samme emne. Kurset var et fysisk kursus og foregik gruppevis. Det gav slet ikke så meget som dette her kursus. Med dette kursus kan jeg sidde hjemme og det er noget helt andet.

Min første tanke jeg fik da jeg startede på kurset var; ”hey det her er noget jeg kan bruge.”

Fint at blive mindet om hvad jeg egentlig signalerer som leder. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til kursusmaterialet, når jeg har brug for det fremover. Derfor er det super godt, at jeg fremover kan tilgå materialet efter behov.

Sparringssamtalen efter endt kursus satte også en masse brugbare tanker i gang.”

Jens Randrup, Manager

Håndgribelige spørgeteknikker

“Jeg har været glad for, at det er så håndgribeligt og at det blot kræver en kort tids indsats pr. dag.

Kurset tager maksimalt 15 minutter om dagen og er således muligt, at presse ind i en ellers travl hverdag. Meget konkret forløb og med gode eksempler undervejs.

Jeg har igennem kurset fået øjnene op for, at jeg skal have skabt endnu mere struktur og samtidigt forsøge at skabe en struktur hvor jeg stadig kan være tilgængelig for medarbejdere/kollegaer i det omfang, som er nødvendigt for forretningen. God øjenåbner at få basisstrukturdokumenterne. Hvad er det for nogle forstyrrelser jeg oplever i min arbejdsdag? = indsamle flere data og bruge de data til strukturforbedringer

Den anviste spørgeteknik overfor medarbejdere er jeg klart blevet inspireret af og føler mig nu klædt på til, at kunne håndtere stress blandt medarbejder og gribe ind langt tidligere i forløbet.”

Michael Nielsen, Manager

KLAUSEN-forløb giver besparelser

2.000.000 kr.

Det er den samlede årlige besparelse, ved at lade KLAUSEN håndtere jeres 10 mest komplicerede sygefraværssager.

KONTAKT OS