Konsulenter 2022-01-21T08:12:51+01:00

Konsulenter

Klausen HR består af kompetente arbejdspsykologiske konsulenter med speciale i stress og sygefravær.

Kontakt os

VI STILLER HØJE KRAV TIL OS SELV

Kurt S. Klausen
Kurt S. KlausenArbejdspsykologisk seniorkonsultent
Helle Rasmussen
Helle RasmussenArbejdspsykologisk konsulent

Klausen HR består af 2 inhouse konsulenter samt 10 eksterne konsulenter. Vi matcher altid konsulenten individuelt til kunden, så vi sikrer at kemien passer og at forløbet har størst mulig effekt.

Kurt S. Klausen er vores direktør og har derfor hele Danmark som sin arbejdsplads. Kurt afholder samtaler både online og ved fysiske møder, alt efter hvad der passer dig og din virksomhed bedst.
Helle Rasmussen er klinisk psykolog og afholder primært online samtaler, men du kan også komme ned til vores kontor i Aarhus og afholde samtalen her, hvis du ønsker det.

Vi har op til ti eksterne psykologer tilknyttet, som er fordelt over hele landet. De har alle en uddannelse som specialister i psykoterapi og minimum 10 års erfaring i at arbejde med sygefraværende medarbejdere. Derudover er alle konsulenter også EMDR-terapeuter – en teknik, der er anerkendt af WHO som en af de bedste behandlinger til posttraumatisk stress.

DERFOR VIRKER SAMTALEFORLØBENE HOS KLAUSEN HR

For Klausen HR er det vigtigt at lære den enkelte medarbejder at kende – ikke blot dette menneskes problemer, klager og symptomer. To mennesker med tilsyneladende ens symptomer kan have behov for forskellig behandling. Derfor skræddersyr vi altid en passende behandling på baggrund af medarbejderens livshistorie og det indblik, vi får af personen over for os.

Vores konsulenter har erhvervet en bred erfaring gennem deres forskellige ansættelser i såvel privat praksis som konsulenter for forskellige offentlige myndigheder.

I vores psykoterapeutiske arbejde lægger vi vægt på medarbejderens livshistorie, på en god relation og på medarbejderens følelser. Men selvom fortiden er vigtig, udspiller problemerne sig i nutiden. Derfor er det vigtigt at fokusere på det aktuelle og på, hvordan den enkelte medarbejder selv bidrager til opretholdelsen af sine problemer. Det er vanskeligt at ændre på andre, og udgangspunktet for psykoterapi bør altid være, hvad medarbejderen selv kan og vil ændre ved sit liv.

FAGLIG TRYGHED

Personer, der forebygger stress med vores videokurser har 90% nedsat risiko for at gå ned med stress. Det viser opgørelser over de første 500 kursister, som har gennemført vores kurser. Så hvad er det, der gør Klausens kurser så effektive? Vi mener at det er vores høje faglige niveau, som netop gør os at vi skiller os ud og kan tilbyde den mest effektive hjælp til stressramte. 

LÆS MERE HER

INVESTER I GODE MEDARBEJDERE

Klausen HR skaber trivsel og sunde medarbejdere med lavt sygefravær.

KONTAKT OS