Klausen Learning 2021-02-12T11:11:20+01:00

Klausen Learning

Klausen Learning er vores søsterselskab, hvor vi tilbyder vores video- og podcastkursus til private forbrugere. Klausen Learning er sammensat af et team af kompetente rådgivere som ønsker at knække kurven for stressramte. Vi arbejder for at skabe trivsel og balance samt give overskuddet tilbage til stressramte mennesker.

Vi tilbyder video- og podcastkursus til stressramte med stor fleksibilitet, der giver dig mulighed for at tilpasse forløbet efter dine præmisser. Vores kursus giver dig de rette redskaber til at skabe et liv uden stress, og er udviklet med baggrund i 1000 samtaleforløb med stressramte,
samt nyeste forskning i forebyggelse af stress i virksomheder.

BESØG KLAUSEN LEARNING

Et søsterselskab til KLAUSEN HR

Hos KLAUSEN HR så vi en mulighed for at henvende os direkte til forbrugeren. Vores video- og podcastkursus henvender sig til den stressramte, som har brug for de rette værktøjer og den rette hjælp for at kunne forebygge og behandle stres – lige når det passer ind i hverdagen. Vi har ligeledes udarbejdet et video- og podcastkursus til lederen, som netop ønsker at vide mere om stress, forebygge stress og lære at spotte stress hos en medarbejder. Alt sammen igennem en brugervenlig platform og med øje for den enkeltes behov for at gennemføre forløbet, netop når det passer ind i dagligdagen.