Forebyg stress 2020-11-13T13:34:40+01:00

Forebyg stress og få behandling med online stress kursus

Vil du gerne undgå at dine medarbejdere sygemelder sig med stress? Så er det allerede nu du skal gøre noget. Med KLAUSENs online kurser sikre du, at dig og dine medarbejdere får mindst mulige sygedage. Hvis du spørger vores kunder, så er det det værd.

Prøv gratis allerede nu

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Efter blot 3 samtaler i et samtaleforløb med KLAUSEN gik jeg fra 2 til 8 på en 10-skala, hvor 1 er lig med sygemeldt og 10 lig med den bedste trivsel jeg har haft! Før forløbet kunne jeg sidde og tænke, at det hele var håbløst. Efter 3 samtaler glæder jeg mig til at tage fat på arbejde igen. Endvidere løser jeg nu mine opgaver bedre end før samtaleforløbet.
A. Worsøe
Hvis ikke KLAUSEN havde været inde og hjælpe mig, så havde jeg kørt mig selv ned. Jeg har med KLAUSEN forløbet fundet en langtidsholdbar løsning, så jeg nu kan arbejde 37 timer igen samt derudover have et normalt fritidsliv. Det var rart at det var en rådgiver udefra der hjalp mig.
N. Abildskov
Tak for jeres hjælp og støtte under netop gennemført sygefraværsforløb. I har en virkelig fin indføling og empati, og jeg forstår godt at I kan nå ind til sygemeldte, også der hvor andre ikke kan. Superfin ro og overblik. Jeg havde ikke fået støtte til at arbejde i et andet kontor, hvis det ikke var anbefalet af jer. Jeg er oprigtigt taknemmelig for jeres støtte.
P. Nordal
Se flere udtalelser fra glade og tilfredse kunder

Forebyg stress, inden det bliver for dyrt

 

Færre sygedage betyder også færre udgifter. Udgiften for vores online kurser er blot en brøkdel af, hvad det ville koste dig at lade være. Har du råd til at lade være?

Se beregning

Vi sidder klar til at hjælpe din virksomhed

Du er altid velkommen til at kontakte Klausen HR, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et tilbud. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Klausen HR’s rådgivning har åbent man-tors. kl. 8.00-17 og fre. kl. 8.00-16.00

Kontakt