FAQ FOR KLAUSEN VIDEOKURSER

Hvor lang tid tager kurset at gennemgå?

Det er individuelt fra person til person, hvor lang tid man bruger på kurset. Som udgangspunkt er de udviklet til at tage 1,5 time, men vi anbefaler, at man gennemgår dem henover et par uger – og gerne flere gange efterfølgende!

Jeg vil gerne gennemgå kurset som podcast. Hvordan fungerer det?

I bunden af hvert kapitel kan du downloade kapitlet i podcast form. På denne måde kan du vælge at lytte til det på din computer eller lægge filerne over på din telefon. Det er en metode vi anbefaler, når du skal genopfriske de strategier, som du har lært igennem kurset.

Hvad baserer I kurset på?

Vores kurser om stresshåndtering er baseret på mange års erfaring indenfor stressforebyggelse og behandling af stress. Vi har, i samarbejde med læringseksperter, brugt vores viden til at udvikle et produkt, der hjælper dig og din arbejdsplads. For mere information henviser vi til litteraturlisten i bunden af kurset eller du kan læse mere om udviklingen af vores stresskurser på hjemmesiden ved at klikke her

Jeg har gennemført et kapitel, men kan ikke gå videre til det næste. Hvad gør jeg?

Oftest er der tale om problemer relateret til din browser eller browserdata, og vi har derfor listet nogle punkter herunder, som vil kunne afhjælpe problemet:

Oplever du fortsat problemer er du velkommen til at kontakte os på kk@klausen-hr.dk

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller brug for hjælp?

Du kan altid kontakte support på mail kk@klausen-hr.dk eller telefon +45 2622 7818 eller +45 8615 1550, ligegyldigt om du har brug for hjælp, brænder inde med et spørgsmål eller har ris eller ros til os. Der kan gå op til 4 timer før svar, og der svares kun på henvendelser en gang om dagen i helligdage og weekender.

Hvorfor skal jeg tage noter mens jeg gennemgår kurset?

Vi anbefaler, at du tager noter eller bruger en anden metode som fungerer for dig, mens du gennemgår kurset for at støtte din læring. Hvis du aktivt reflekterer og bearbejder materialet, mens du sidder med det, så? hænger det bedre fast, og du får dermed et større udbytte. Er du ikke sikker på, hvilken metode fungerer bedst for dig? Så? skriv til os, og vi kan hjælpe med at snævre dig ind i forhold til din læringstype.

Jeg vil gerne genbesøge kurset, men jeg er færdig. Kan jeg få adgang igen?

Som udgangspunkt har du adgang til kurset lige så længe du er ansat i samme virksomhed, som har købt kurset til dig.

2021-03-23T12:14:30+01:00