Digital HR Platform 2019-09-18T18:08:06+02:00

Digital HR Platform

Hos KLAUSEN online kurser sætter vi strøm til vores indsigter om stress, trivsel & forandring fra vores samtaleforløb hos store danske virksomheder.   

3 fordele ved online kurser

Vi tror på målrettede digitale indsatser

Reducér udgifter til sygefravær, skab trivsel & øg performance med vores digitale produkter. 

Forebyggelse af stress

Vores digitale video kurser er fremtiden inden for HR. Her får I mulighed for at uddanne jeres medarbejdere og ledere til at håndtere stress på arbejdspladsen. Her får I redskaber til selvindsigt i egen stress og redskaberne til effektiv stresshåndtering. 

Læs om forebyggelse af stress med video kursus

Sælgerudvikling  

De store forandringer i markedet har konsekvenser for sælgerne, der ofte ikke er digitale og forandringsparate nok. Det her forløb har det ene formål at transformere jeres salgsafdeling fra at hænge lidt i bremsen til at se fremad og lave resultater med vores unikke genveje. 

Læs om vores tilbud til salgsafdelingen

Kommende kurser

Vi har masser af viden, som vi er i gang med at omsætte til digitale trivsels- og performanceløsninger. Du kan se hvad vi har på programmet her: 

Sælgerudvikling

I en mere og mere digital verden er sælgeren under et særligt stort pres. Derfor har vi fokus på at klæde sælgerne på med digitale våben og selvhåndteringsværktøjer, der giver overskud og gør dem uundværlige nu og fremadrettet.

Læs mere her

Forebyggelse af stress

Når vi snakker stress er det mest effektive at tage udgangpunkt i de udfordringer I står overfor.  Vi tilbyder en digital platform til monitorering af stress og hjælper medarbejderne til at skaber trivsel på arbejdspladsen.

Læs mere her

Basic trivsel

Der er visse ting, som alle burde vide, men som alt for få ved. Her er der tale om et grundkursus, der berører de vigtigste ting, der knytter sig til det at trives på et arbejde, hvad enten man er leder, mellemleder, IT-medarbejder eller noget helt andet.

Lederudvikling

Ledere har et stort ansvar. For forretningen, for medarbejdere og for sig selv. Mange ledere kan blive meget bedre til at håndtere deres rolle. Der skal heldigvis ikke så meget til. Vi har fokus på at give indsigt, der giver ledere overblik, ro i maven og overskud til at håndtere ledelsesudfordringer til perfektion.

Trivsel under forandring

Der sker vanvittig meget i verden og i virksomhederne. Det er en udvikling, der går hurtigere og hurtigere. Når vi står over for forandringer kan vi komme i farezonen for at blive stressede. Vi er nødt til at kunne håndtere forandringer professionelt og med is i maven. Det har vi fokus på.

Genveje til energi

Det er næsten uudholdeligt for vores krop at sidde ned hele tiden, men i vores hverdag er det desværre ofte det der sker. Skal vi have energi i hverdagen og på vores arbejde er vi nødt til at lægge mærke til det, der er under hagen. Vi skal vide hvad der giver energi og overskud og så skal gøre det.

Den digitale platform

Alt vores indhold er digitalt og er tilgængeligt på vores digitale platform. Det kan tilgås fra alle devices 24/7. 

Populære formater

Vi tror på, at skal vi have succes med at skabe forandringer via vores digitale platform, så skal vi for det første levere formater og kvalitet, som medarbejdere og ledere nemt kan integrere i deres hverdag. Derfor har vi fokus på video, podcast, downloads og konkrete opgaver.

På den måde er personlige udvikling noget medarbejdere kan passe i deres eget tempo og på deres egne præmisser.

Digitale muligheder

En digital platform giver muligheder, som kan gøre medarbejdertrivsel langt mere effektivt.

  • Mulighed for at oprette løbende evalueringer
  • Mulighed for at følge med i medarbejderes/afdelingers trivsel
  • Mulighed for at give medarbejdere anonyme kontaktmuligheder
  • Mulighed for at evaluere på performance
  • Mulighed for at tilføje relevant information løbende
  • Mulighed for at oprette certifikater for de forskellige forløb

Vær proaktiv, og ha’ KLAUSEN HR i baghånden

Det ser ikke ud til at udviklingen går i den rigtige retning i forhold til stress. At udnytte skalérbare digitale muligheder til at skabe større opmærksomhed og være proaktiv omkring medarbejdertrivsel og stress vil være den mest effektive model. Kombineret med samtaleforløb fra KLAUSEN HR når det brænder på, har jeres virksomheden en effektiv, konkurrencedygtig og fremtidssikker trivselsløsning.

Vores proces – jeres fordel

Bestil en uforpligtende strategi konsultation

Bekæmp stress og sygefravær i jeres virksomhed! Hør om vores værktøjer til at forebygge og bekæmpe stress
– og få et uforpligtende tilbud til jeres virksomhed.