Landing Page 2: Se demovideo 2020-08-24T09:32:33+02:00

Værsgo! Smagsprøve på vores video- og podcastkursus:

Undgå stress – lederens værktøjskasse

Se hvordan vi hjælper din virksomhed med at forebygge stress:

Klar til at lære mere? Book et personligt møde

Start allerede i dag med at forebygge stress i din virksomhed.

Book dit personlige møde. Her vil vi gennemgå, hvordan du kan arbejde med at forebygge stress i din organisation.

Book dit personlige møde og lær mere

Det siger vores kursusdeltagere:

Øget overblik og overskud

“Videokurset ”Lederens værktøjskasse” har givet mig nogle gode redskaber bl.a. i forhold til at huske at opholde sig nok i ”strategirummet”. Det har givet mig mere overblik og overskud.

Kurset har givet mig et rigtig stort udbytte. Eksempelvis 4. kapitel i kurset ”Sådan holder du en medarbejder på toppen” Her gik der et lys op for mig. Jeg har efter at have gennemgået dette kapitel, brugt to dage på at forbedre mine strukturer, som anvist i kapitlet. Det fungerer 200% bedre for mig nu. Jeg har bl.a. lavet en ny opsætning i Outlook, hvilket har gjort, at jeg kommer igennem flere mails om dagen end tidligere.”

Lene Kirkegaard, Manager

Undgik sygemelding med kurset

”Et super veltilrettelagt og nemt tilgængeligt materiale. Har aktivt anvendt kurset i forbindelse med en medarbejder som udviste stress symptomer, men som ikke anså sig selv for stresset. Ved hjælp af tekniker og det spørgeskema, som fulgte med kurset blev medarbejderen og jeg enige om et forløb hvor medarbejderen talte med en stresscoach og der ser således ud til at der ikke bliver behov for sygemelding.”

Heidi Kristoffersen, Head of Project Management, Charlie Tango A/S (del af KMD A/S)

En Maggi-terning

“Kan sammenlignes med en komprimeret Maggi-terning – kurset indeholder det, som en leder skal vide om stress. Endda med en relativ lille indsats på 15 minutter om dagen i en uges tid. Det vil langt de fleste ledere kunne få stor glæde af.”

Dorte Haslev Sørensen, HR Business Partner, EG A/S

Uundværlige teknikker

“Jeg er rigtig glad for at have gennemgået kurset. Jeg har fået nogle gode anvisninger på hvordan jeg bedst afstresser medarbejdere, nye spørgeteknikker, ideer til handlingsplaner for hurtig tilbagevenden samt en dybere forståelse for 60/40 årsagssammenhæng privat/arbejde. Tankegangen med at sende medarbejdere hjem bliver der gjort op med.

Hele kurset er meget gennemarbejdet og lige til at gå til.

Jeg skrev notater til det hele, som det blev anvist. Jeg brugte kurset lidt som en pause i arbejdsdagen og så var det rart at man vidste hvor lang tid det ville tage, før man gik i gang. Det virker rigtig godt, at man kan gå tilbage i kurset, hvis man lige bliver forstyrret.

Kurset har givet mig en anden måde at tænke på i forhold til stress. Især på hvordan jeg skal stille spørgsmålene anderledes og vigtigheden af dette.

Kurset har således givet mig nogle uundværlige pointer i mit daglige arbejde som HR-medarbejder, som jeg kan bruge til at give endnu bedre rådgivning til lederne hos os.

Hvis en leder får stresssymptomer, så vi jeg helt klart anbefale vedkommende et videokursus fra Klausen HR.”

Mette Østergaard, Culture & People Manager, PWT Group