Covid19 2020-03-17T11:54:30+01:00

COVID19

Klausen HR holder åbent og følger nøje de seneste udmeldinger fra myndighederne vedrørende covid19

SE VORES GODE RÅD MOD CORONA-ANGST HER

Vi hjælper, der hvor vi kan

Hos Klausen HR gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe vores kunder ved at tilbyde rådgivning og behandling, så normalt og gnidningsfrit som muligt. Samtidig med at vi støtter op omkring den nationale strategi om at begrænse og forebygge coronasmitte- og spredning. Fx ved at tilbyde videokonsultationer.

Klausen HRs rådgivning holder åbent som normalt

Pt. betragter vi os selv som en del af samfundets kritiske funktioner, fx når det gælder de særligt belastede medarbejdere.

Klausen HR’s rådgivning har åbent som normalt man-tors. kl. 8.00-17 og fre. kl. 8.00-16.00

Samtaleforløb

Vi anbefaler onlinekonsultation og videokursus frem for fysiske konsultationer, hvis det vurderes hensigtsmæssigt for det enkelte behandlingsforløb også jf. myndighedernes seneste udmeldinger.

For igangværende forløb anbefaler vi, at du fortsætter din behandling og aftaler med din rådgiver om det videre forløb jf. myndighedernes seneste anvisninger.

Hverken medarbejder eller rådgiver må deltage i face-to-face konsultation, hvis de er testet positiv med coronavirus, har været i kontakt med nogen, som er testet positiv med coronavirus, eller hvis de har den mindste form for sygdomstegn. Brug sund fornuft, og aftal med din rådgiver, hvad der passer jer.

Lad os stå sammen og hjælpe hinanden

Lad os hjælpe hinanden samtidig med, at vi tager et fælles ansvar for at forebygge smitte og spredning af coronavirus. Klausen HR opfordrer til, at alle tager de relevante forbehold og følger de seneste anvisninger og udmeldinger fra myndighederne, herunder SundhedsstyrelsenPolitiet og Styrelsen for Patientsikkerhed.

GODE RÅD MOD CORONA-ANGST