Cookie- og personoplysningspolitik 2019-01-03T16:38:31+02:00

Cookie- og privatlivspolitik

VED AT BENYTTE DENNE HJEMMESIDE, SÅ ACCEPTERER DU VORES COOKIE– OG PRIVATLIVSPOLITIK.

Denne hjemmeside bruger, som mange andre, cookies. Cookies sørger for, at vi kan levere en bedre brugeroplevelse i hjemmesidens funktioner. Mange funktioner på hjemmesiden afhænger af brug og lagring af cookies, og du kan derfor ikke forvente at hjemmesiden fungerer efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. Eks. sprogvalg. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker at modtage eller slette Cookies, så se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Vi bruger Cookies til

Når du besøger hjemmesiden er du helt anonym!
Det betyder, at vi hverken kan eller vil indsamle eller registrere oplysninger om dig automatisk, som efterfølgende kan bruges til at identificere dig med.

Har du udfyldt en formular på Facebook eller vores hjemmeside tilmeldes du vores nyhedsbrev.
Så vil vi belønne dig med en personaliseret brugeroplevelse på hjemmesiden og i vores nyhedsbreve. Når du bruger hjemmesiden, så lærer vi dig at kende, så vi kan fremhæve det du interesserer dig for og kun sende dig relevante nyhedsbreve.

Funktions cookies til at leverer brugeroplevelsen på hjemmesiden:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: CakePHP

Anonym brugerstatistik:
Aktiv: Ja
Førstpartscookies: Google Analytics, Wordspress stats

Levering af social medie service og reklamer:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: Facebook pixel, Doubleclick Ad Exchange-buyer, Google Adwords User lists, Google Dynamic Remarketing

Levering af personaliseret indhold og nyhedsbreve:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: __lsv  fra Leadscoreapp

Om personoplysninger

Fravælg målrettet markedsføring: http://minecookies.org/fravalg

Vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger. De indsamlede oplysninger sælges eller videregives ikke til tredjepart. På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Ingen af disse oplysninger gør det muligt at spore til dig som person, men alene den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Du kan vælge, at sende dine personlige oplysninger til os online på forskellige måde. Enten ved at udfylde en registreringsformular online, ved at deltage i en konkurrence, registrere et køb eller abonnere på et nyhedsbrev.

Du kan også dele dine personlige oplysninger med os ved, at være i kontakt med en af vores medarbejdere via e-mail, telefon eller pr. post.

Når du sender dine personlige oplysninger, giver du os mulighed for at kontakte dig med et direkte svar på din forespørgsel eller sende dig relevante oplysninger om os og vores produkter.

Personlige oplysninger er nødvendige for, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Yderligere bliver vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleret løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Deling af personlige oplysninger

Vi kan også modtage dine personlige data, fra parter. Det kan f.eks. ske i forbindelse med opkøb af en virksomhed, hvor du allerede er kunde, eller hvis et af vores partnerselskaber oplyser om dine personlige data. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge dine personlige oplysninger, som du ikke selv har sendt til os, kan du informere os herom på nedenstående adresse.Vi deler kun dine data med tredjepart under følgende omstændigheder:

    • Hvis vi har solgt dig et produkt eller tilbyder dig en service i et fælles marketingsfremstød med andre firmaer. I disse tilfælde deles dine personlige data med de pågældende firmaer. Vi vil altid informere dig om, at et sådant forhold eksisterer og hvem disse firmaer er, før du registrerer dig. Bemærk, at disse firmaer ofte har deres egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger, der gælder for den måde, de anvender dine personlige data. Disse firmaers politik, om beskyttelse af personlige oplysninger, kan afvige fra vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
    • Vi sælger vores virksomhed til et andet firma. Et sådant ejerskifte kan omfatte en overførsel til køberen af dine personlige data, hvis de er direkte relateret til den pågældende virksomhed. Vi sælger ikke og udleverer ikke dine personlige data til tredjemand, så dine personlige data kan anvendes til deres formål.

Vores hjemmeside kan indeholde hyperlinks til andre hjemmesider. Du bør nøje læse de pågældende hjemmesiders politik om beskyttelse af personlige oplysninger, da den kan være forskellig fra vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

GDPR

KLAUSEN HR er selvstændig dataansvarlig i henhold til GDPR.

Ved korrespondance:
Når vi hos KLAUSEN HR modtager personfølsomme oplysninger, skriver vi straks tilbage, at disse nu er slettet, og at sagen herefter behandles anonymiseret.
Hos KLAUSEN HR har vi stor fokus på datasikkerhed. I tilfælde af at en til KLAUSEN HR fremsendt mail indeholder personoplysninger i henhold til GDPR vil mailen straks blive permanent slettet og den eventuelle dialog vil blive flyttet over i en krypteret mail-kommunikation og/eller til et andet digital mødeforum eksempelvis videomøde, som afholdes via leverandør, hvor GDPR-kravene er opfyldte, herunder at serveren befinder sig i Europa. Relevante data i mailen vil inden den permanente sletning blive overført til en fysisk sagsmappe, som makuleres efter endt sagsbehandling og senest efter 12 måneder fra modtagelsen af mailen. Sagsmappen opbevares under igangværende forløb i aflåste arkivskabe.

Generelt:
I KLAUSEN HR har vi kun adgang til den data, som I deler med os i forbindelse med opgaven. Dette begrænser sig til navn, kontaktoplysninger, titel (i virksomheden) samt data omkring adfærd på vores platform.

Vi bruger udelukkende data for at komme i kontakt med vores kunder, og følge med i historik og udvikling på vores platform således vi kan tilbyde og levere et optimalt produkt til vores kunder.

Digitale forløb:
Vi er dataansvarlige for personfølsomme data, og vi anvender en ekstern service til at hoste vores videokurser. Denne service er i denne sammenhæng databehandler. Denne service er derfor underlagt vores dataansvar, og vi har krav på, at de sletter den data vi har delt med dem på opfordring. Desuden er de som følge af dataforordningen forpligtiget til at leve op til GDPR. Dette har vi fået bekræftet af vores provider.

Ønsker I at vide hvilken service vi bruger, er I altid velkomne til at tage fat i os. Vi har ikke interesse i at have jeres data, såfremt vores samarbejde ophører. I det tilfælde har vi derfor en intern procedure, der påkræver, at vi sletter alle personfølsomme data ved ophørt samarbejde. Det gælder for de services vi anvender.
I kan desuden altid påkræve at få slettet jeres data fra vores database og fra de services vi benytter os af.

KLAUSEN HR lever op til GDPR og vi tror på fuld transparens, dog ønsker vi ikke at dele forretningskritiske informationer offentligt. Vi vil derfor bede jer om at tage kontakt til os, hvis I ønsker at få forklaret noget i dybden eller hvis I har andre spørgsmål til, hvordan vi behandler vores data: hp@klausen-hr.dk.

Spørgsmål og klagevejledning

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Dette website udbydes af:

KLAUSEN ApS
Parkboulevarden 31
8920 Randers NV

CVR: 34623473